Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Göteborg

  wysiwyg_image

  Aktespararna Event välkomnar dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiedagen Göteborg den 23 september 2019. Evenemanget är en unik möjlighet för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med dagen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiedagen Göteborg kommer att websändas live via aktiespararna.se/tv/live under dagen, och alla bolagspresentationer kommer att läggas upp på vår hemsida aktiespararna.se/tv/evenemang dagen efter evenemanget.

  08:30Registreringen öppnarVi bjuder på kaffe och smörgås
  08:50Välkommen till Aktiedagen
  09:00Bioservo TechnologiesVD Petter Bäckgren
  09:30DoxaVD Henrik Nedoh
  10:00Paus
  10:20EnersizeVD Anders Sjögren
  10:50Herantis PharmaVD Pekka Simula
  11:20SARSYS-ASFTVDFredrik Graflind
  11:50Lunch
  12:50RhovacVD Anders Månsson
  13:20GlycorexJörgen Carlsson
  13:50Quartiers PropertiesVD Marcus johansson Prakt
  14:20Paus
  14:40SerstechVD Stefan Sandor
  15:10TerranetVD Pär Olof Johannesson
  15:40ZignsecVD Jonas Ingelström
  16:10Paus
  16:30Miris HoldingVD Camilla Myhre Sandberg
  17:00BörslägetPeter Malmqvist, Aktiespararna
  17:40Avlutning

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under dagen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.