Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen i Göteborg den 6 februari

  wysiwyg_image

   

  Nytt år, nya spännande event

  Börsen har rivstartat det nya året och det gör även Aktiespararnas eventverksamhet. Måndagen den 6 februari är det dags för Aktiedagen i Göteborg på Svenska Mässan. Vi bjuder på ett intressant program med hela nio VD:ar som kommer att presentera sina bolag. Dessutom blir det utbildning/aktieanalys med Aktiespararnas Ola Jansson. Du anmäler dig enkelt via formuläret till höger.

  Evenemanget är kostnadsfritt om du anmäler dig. Vi bjuder på lunch, fika och kvällsförtäring om du i din anmälan anger ungefär vilka tider du avser att närvara på Aktiedagen.

  Program

  TidBolag/ProgrampunktFöredragshållare
  10.15Kaffe, registrering och mingel
  10.55RottnerosVD Lennart Eberleh
  11.20PromimicVD Magnus Larsson
  11.45H&D WirelessVD Pär Bergsten
  12.10Chrunchfish (Eng)VD Joachim Samuelsson
  12.35Lunch
  13.30OrtomaVD Linus Byström
  13.55Så hittar du vinnaraktiernaOla Jansson
  14.20Move AboutVD Olof Jonasson
  14.45DevPortVD Nils Malmros
  15.10SoltechVD Stefan Ölander
  15.35Paus
  16.00Analys av aktier i Hitta kursvinnareOla Jansson
  16.50GötenehusVD Andreas Gustafsson
  17.15Beijer GroupVD Jenny Sjödahl
  17.40MinestoVD Martin Edlund
  18.05Kvällsförtäring och mingel
  18.30Slut för idag

  Syftet med Aktiedagen är att ge dig som aktiesparare saklig information om de bolag som medverkar under evenemanget. Med saklig information menar vi både information som kommer direkt från bolagens ledning när de presenterar, men också information som kommer från de frågor våra moderatorer ställer till bolagen. Dessutom har du möjlighet att skriva in dina frågor till bolagen. Vi vill att du ska få ett så bra informationsunderlag som möjligt inför beslut om en investering. Dessutom vill vi inspirera dig till att vara aktiv i ditt sparande och lära dig mer om börsen och aktiesparande.

  Gör din röst hörd!
  Skicka din fråga via sms 079 347 98 45.

   

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande börsbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.