Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen i Lund den 31 januari

  wysiwyg_image

   

  Nytt år, nya spännande event

  wysiwyg_image

  Börsen har rivstartat det nya året och det gör även Aktiespararnas eventverksamhet. Först ut är Aktiedagen i Lund tisdagen den 31 januari på Elite Hotel Ideon. Vi bjuder på ett spännande program med flera bolag som inte tidigare varit med på våra event. På kvällen gästas vi av populäre Tobbe Rosén. Du anmäler dig enkelt via formuläret till höger om du vill vara med i publiken på plats.

  Evenemanget är kostnadsfritt om du anmäler dig. Vi bjuder på lunch, fika och kvällsförtäring i pauserna om du i din anmälan anger ungefär vilka tider du avser att närvara på Aktiedagen. Alla företagspresentationer sänds live och on demand via Aktiespararnas YouTube-kanal samt via aktiespararna.se. Övriga programpunkter livesänds inte. Du behöver inte anmäla dig om du vill delta digitalt.

  Program

  TidBolag/ProgrampunktFöredragshållare
  07.55Välkommen till Aktiedagen!
  08.00MangoldPeter Haage, Head of Asset Management
  08.25RespiratoriusVD Johan Drott
  08.50IdogenTF VD Christina Herder
  09.15DevPortVD Nils Malmros
  09.40NanexaVD David Westberg
  10.05Paus
  10.30Alligator Bioscience (eng)VD Søren Bregenholt
  10.55LiddsVD Anders Månsson
  11.20CamurusVD Fredrik Tiberg
  11.45KiwiTraderGrundare David Jönsson
  12.10Enzymatica (eng)VD Claus Egstrand
  12.35Paus
  13.30GomeroCFO Nils Lindgren
  13.55TerranetVD Magnus Andersson
  14.20Nordisk BergteknikCFO Johan Lundqvist
  14.45ProbiVD Anita Johansen och CFO Henrik Lundkvist
  15.10OrtivusVD Reidar Gårdebäck
  15.35Paus
  16.00DuniCFO Magnus Carlsson och IR- och kommunikationsdirektör Katja Margell
  16.25TrianonVD Olof Andersson
  16.50Scandi StandardVD Jonas Tunestål och GSD Ida Ljungkvist
  17.15Utbildning i Teknisk AnalysTobbe Rosén
  17.40Så bör du agera på börsen i nuläget + aktietipsTobbe Rosén
  18.05Paus
  18.30Analys av aktier i Hitta kursvinnareOla Jansson
  19.15Så hittar du vinnaraktiernaOla Jansson
  19.45Är det läge att köpa dessa aktier?Tobbe Rosén och Ola Jansson
  20.15Slut för idag
  wysiwyg_image

  Syftet med Aktiedagen är att ge dig som aktiesparare saklig information om de bolag som medverkar under evenemanget. Med saklig information menar vi både information som kommer direkt från bolagens ledning när de presenterar, men också information som kommer från de frågor våra moderatorer ställer till bolagen. Dessutom har du som deltar på plats eller tittar live, möjlighet att skriva in dina frågor till bolagen. Vi vill att du ska få ett så bra informationsunderlag som möjligt inför beslut om en investering. Dessutom vill vi inspirera dig till att vara aktiv i ditt sparande och lära dig mer om börsen och aktiesparande.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Skicka din fråga via sms 079 347 98 45 eller i vår livechat som du hittar i direkt anslutning till livespelaren.

  Webbsändning
  Alla bolagspresentationer webbsänds live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

   

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande börsbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.