Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen i Stockholm den 3 maj

  wysiwyg_image

   

  Vilka bolag investerar du i framöver?

  Välkommen till Aktiedagen i Stockholm! Vi bjuder på ett intressant program med bland annat tio VD:ar som kommer att presentera sitt bolag. Dessutom blir det börs- och aktieanalys med Aktiespararnas Robert Anderson och Ola Jansson. Du anmäler dig enkelt via formuläret till höger.

  Evenemanget är kostnadsfritt om du anmäler dig. Vi bjuder på lunch, fika och kvällsförtäring om du i din anmälan anger ungefär vilka tider du avser att närvara på Aktiedagen.

  Program

  TidBolag/ProgrampunktFöredragshållare
  09.00Kaffe och registrering
  09.30Välkommen till Aktiedagen!
  09.40SeaTwirlVD Johan Sandberg
  10.05AcarixVD Helen Ljungdahl Round
  10.30Paus
  10.55KanceraVice VD Peter Selin
  11.20Alligator Bioscience (eng)VD Søren Bregenholt
  11.45IntegrumVD Rickard Brånemark
  12.10NyfosaVD Stina Lind Hök
  12.35Lunch
  13.30AlligoVD Clein Ullenvik och CFO Irene Bellander
  13.55BörslägetRobert Andersson, Aktiespararna
  14.20BeammWaveVD Stefan Svedberg
  14.45NanocapVD Christian Kronegård
  15.10Brain+ (eng)VD Kim Baden Kristensen
  15.35Paus
  16.00Double Bond PharmaceuticalVD Igor Lokot
  16.25Analys av aktier i Hitta kursvinnareOla Jansson, Aktiespararna
  17.30Kvällsförtäring och mingel
  18.00Slut för idag

  Syftet med Aktiedagen är att ge dig som aktiesparare saklig information om de bolag som medverkar under evenemanget. Med saklig information menar vi både information som kommer direkt från bolagens ledning när de presenterar, men också information som kommer från de frågor våra moderatorer ställer till bolagen. Dessutom har du möjlighet att skriva in dina frågor till bolagen. Vi vill att du ska få ett så bra informationsunderlag som möjligt inför beslut om en investering. Dessutom vill vi inspirera dig till att vara aktiv i ditt sparande och lära dig mer om börsen och aktiesparande.

  Gör din röst hörd!
  Skicka din fråga via sms 079 347 98 45.

   

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande börsbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.