Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen live on-line 15 oktober 2019. Aktielunch med "Börssnack" och Aktietävling följer. Anmälan till lunchen är stängd.

  Delta i Aktiedagen live via nätet. Läs mer på hemsidan www.aktiespararna.se sök under aktiviteter, centrala event och kalendarium. Vi träffas under en Aktielunch samma vecka. Förtäring inköps och betalas individuellt. Anmälan till lunchen senast 190926.

  Lär dig mer om intressanta börsbolag!

  Ingen anmälan krävs för att delta i Aktiedagen on-line tisdagen den 15 oktober, men däremot krävs detta för att besöka uppföljande återträff med Aktielunch för deltagarna i Boden under lördagen den 19 oktober samma vecka. Vänligen notera att tidig anmälan krävs för att delta i lunchen. Observera! Anmälan till Aktielunchen är nu stängd.

  Aktiedagen i Stockholm sänds live via webben från ca. klockan 08.00 på morgonen och avslutas ca. klockan 18.00 tisdagen den 15 oktober. Detaljer kan läsas och program är publicerat centralt på hemsidan med adress www.aktiespararna.se läs vidare under centala event.

  Aktielunchen och återträff efter Aktiedagen planeras äga rum med start klockan 11.00 den 19 oktober på restaurang i centrala Boden.

  Anmälan till lunchen måste ske senast 190926 klockan 18.00 till mailadress kagkonsult@telia.com och efteranmälan kommer inte att vara möjligt. Ange "Aktielunch 19 oktober 2019" och kontaktuppgifter i anmälan.

  Träffa dina Aktievänner och diskutera börsen och de bolag som presenterats under Aktiedagens webbsändning från Stockholm.

  Aktielunch med mycket "Börssnack" och andra diskussioner kring sparande och placeringar. Förtäring beställs och betalas individuellt. Kostnad som anges är preliminär. Kort anmälningstid. Anmälda kontaktas.

  Restaurang kommer att bokas i Bodens centrum, vi återkommer till er som sänt in en anmälan med besked gällande lokalen och andra detaljer när vi kontrollerat tillgänglighet och öppettider.

  Mycket begränsat antal platser, ett fåtal deltagare kan bokas in, först till kvarn tillämpas....

  Aktietävling presenteras under Aktielunchen. Tävlingen har mycket enkla tävlingsregler där alla kan delta. Denna tävling återkommer på olika sätt till de bolag som presenterats under Aktiedagen tidigare i veckan.

  Har du inte möjlighet att besöka lunchen, delta ändå live on-line under Aktiedagen från din egen dator och lär dig mer om alla de bolag som presenteras.

  Gunnar Ek brukar alltid tala om att det är viktigt att möta de ledande personerna i bolagen, här finns möjligheten för alla, även om man inte kan närvara på plats i Stockholm. Detta är en unik service från Aktiespararna där deltagare och medlemmar från hela landet kan vara på plats on-line under dagens presentationer och få en djupare inblick och förståelse för bolagens verksamhet och därmed faktiskt skapa förutsättningar för att göra bättre aktieaffärer.

  Läs mer om dagens program den 15 oktober, vilka bolag som deltar, och andra detaljer på Aktiespararnas hemsida under adressen ovan. Har du inte möjlighet att delta hela dagen? Inga problem, välj de bolag du är intresserad av och delta just när dessa presenteras under dagens event. Aktiedagen spelas också in och kan ses i efterhand under en längre tid.

  Vi diskuterar och presenterar kommande lokala event under vår Aktielunch i Boden.

  Välkomna hälsar Lokalavdelningen i Boden.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.