Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Lund

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event välkomnar dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiedagen Lund den 17 september 2019. Evenemanget är en unik möjlighet för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiedagen Lund kommer att websändas live via aktiespararna.se/tv/live under dagen, och alla bolagspresentationer kommer att läggas upp på vår hemsida aktiespararna.se/tv/evenemang dagen efter evenemanget.

     
  11:40Registreringen öppnar
  12:10Vi bjuder på lunch
  13:10Välkommen till AktiespararnaAlexander Edfeldt & Lars Håkanson
  13:20Herantis PharmaVD Pekka.Simula
  13:50EnersizeVD Anders Sjögren
  14:20CombigeneVD Jan Nilsson
  14:50Rhovacv. VD Anders Månsson
  15:20Paus
  15:45Bioservo TechnologiesVD Petter Bäckgren
  16:15SerstechVD Stefan Sandor
  16:45AcuCortVD Mats Lindfors
  17:15Paus med förtäring
  17:45Quartiers PropertiesMarcus Johansson Prakt
  18:15Vostok Emerging Finance LtdHenrik Stenlund
  18:45Vostok New VenturesBjörn von Sivers
  19:15BörslägetAnders Haskel
  19.30Avslutning

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under dagen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.