Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Lund

  wysiwyg_image

  Dags för årets andra Aktiedag i Lund! Aktiedagen äger rum den 26 september på Elite Hotel Ideon i Lund. Programmet bjuder på ett varierat utbud av börsbolag från olika marknadsplatser och sektorer på börsen. Du är välkommen att ta del av evenemanget, antingen som studiopublik på plats eller digitalt via vår livesändning eller on demand.

  wysiwyg_image

  Studiopublik

  Vill du följa tv-produktionen på nära håll och mingla med övriga i publiken samt representanterna från börsbolagen i pausena under dagen? Klicka här för att anmäla dig till evenemanget. Programmet är uppdelat i olika pass där du väljer vilka delar av programmet som du vill medverka på. Önskar du specialkost fyller du i det under meddelande.
  I pauserna under dagen serveras kaffe och förfriskningar. Lunchen serveras kl. 12:30 och gäller för dig som anmält detta. Under kvällspausen serveras mat och dryck.

  Streaming

  Du kan streama evenemanget live eller on demand via Aktiespararnas YouTube-kanal eller aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter evenemangsdagen publiceras varje enskild programpunkt som en video på YouTube och aktiespararna.se/tv/evenemang.

  Ställ frågor till börsbolagen

  Studiopubliken och du som följer livesändningen har möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Skicka din fråga via sms 079 347 98 45 eller i vår livechat som du hittar i direkt anslutning till videospelaren.

  Twitter

  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

   

  Program 26 september

  07:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  08:00Omnicar (eng)VD Claus T. Hansen
  08:30QLife HoldingVD Thomas Warthoe
  09:00Redsense MedicalVD Pontus Nobréus
  09:30IconovoVD Johan Wäborg
  10:00Paus
  10:30Alligator Bioscience (eng)VD Søren Bregenholt
  11:00ExpreS2ion Biotech Holding (eng)VD Bent U. Frandsen
  11:30Hanza Biopharma (eng)IR Klaus Sindahl
  12:00Redwood PharmaVD Martin Vidaeus
  12:30Paus
  13:30KlaraboVD Andreas Morfiadakis
  14:00Newbury Pharmaceuticals (eng)VD Lars Minor
  14:30ProbiVD Tom Rönnlund, CFO Henrik Lundkvist
  15:00Midway HoldingVD Sverker Lindberg, CFO Tomas Hilmarsson
  15:30Paus
  16:00Abliva (eng)VD Ellen Donnelly
  16:30Active BiotechVD Helén Tuvesson
  17:00CantargiaVD Göran Forsberg
  17:30Prostatype GenomicsVD Fredrik Person
  18:00Paus
  18:30AcouSortAgnes Michanek, Commercial Director
  19:00Northern CapSek VenturesVD Henrik Jerner
  19:30AudientesVD Steen Thygesen
  20:00Idogentf VD Christina Herder
  20:30SammanfattningLars Håkanson, Aktiespararna

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande börsbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.