Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Lund 28 januari 2020

  wysiwyg_image

  Varmt välkommen till femte upplagan av Aktiedagen Lund 2020! Förmiddagen fokuserar på Life Science och på eftermiddagen skiftar vi fokus mot andra branscher, bland annat nanoteknologi och återvinning.

  Aktiedagen är en mötesplats mellan aktiesparare och börsbolag där syftet är att ge besökare och webbtv-tittare så bra information som möjligt om de medverkande bolagen. Det gör vi genom att låta bolag presentera sina affärsidéer och därefter tar våra moderatorer över och intervjuar bolagsrepresentanterna. Här har du som följer evenemanget på plats eller via webben möjlighet att få svar på dina frågor. Vi tar emot frågor via sms och twitter.

  wysiwyg_image

  Medicon Village i Lund är ett nav i svensk läkemedelsutveckling! Ett stort antal börsbolag är verksamma på Medicon Village. Bolagen lockar intresse hos aktiesparare och investerare som söker hitta avkastning på sitt kapital. Aktiedagen Lund är en mötesplats för aktiesparare, branschfolk och börsbolag! Aktiedagen förmedlar kunskap och inspiration kring Life Science och aktiesparande.

  Vårt mål är att ge besökare och tv-tittare inspiration till att lära sig mer om Life Science och de medverkande bolagen. Vi inleder med ett föredrag kring hur man ska tänka när man investererar i Life Science. Hur utvecklar man läkemedel och när är riskerna och möjligheterna som störst? Hur analyserar man potentialen i ett Life Science-bolag? Under förmiddagen presenterar ett antal bolag, bland annat ett kluster med bolag som behandlar cancer.

  Under dagen kommer vi att intervjua Kerstin Jakobsson, vd för Medicon Village, om hur viktigt det är med nätverkande inom Life Science. Medicon Village är en tillväxtplats för 150 organisationer som verkar inom Life Science, många av dessa är börsbolag som utvecklar läkemedel eller nya behandlingsmetoder.

  TidProgrampunktMedverkande
  07:30Registreringen öppnar, vi bjuder på kaffe och smörgås
  07:50Välkommen till Aktiedagen
  08:00Intervju med Kerstin Jakobsson, vd för Medicon Village
  08:10Så lyckas du med din investering i Life ScienceUlf Boberg
  08:30Clinical Laserthermia SystemsCEO Lars-Erik Eriksson
  09:00Scandion OncologyCEO Nils Brünner
  09:30BonesupportCEO Emil Billbäck
  10:00Paus
  10:15Alligator BioscienceCEO Per Norlén
  10:45KanceraCEO Thomas Olin
  11:15CantargiaCEO Göran Forsberg
  11:45BiovicaCEO Anders Rylander
  12:15Vi bjuder på lunch
  13:15NanexaCEO David Westberg
  13:45NeuroVive PharmaceuticalCEO Erik Kinnman
  14:15Panel: framtidens behandling av cancerPer Norlén, CEO Alligator Bioscience, Nils Brünner, CEO Scandion Oncology, Mats Ekelund, CMO Clinical Laserthermia Systems, Anders Rylander, CEO Biovica, Catharina Svanborg, Ordförande Hamlet Pharma
  14:45InsplorionCEO Patrik Dahlqvist
  15:15Svenska Aerogel HoldingCEO Tor Einar Norbakk
  15:45Paus
  16:15Goobit GroupLedamot Christoffer De Geer
  16:45Invent MedicCEO Karin Bryder
  17:15SelectImmune PharmaOrdförande Catharina Svanborg, CEO Fredrik Herslow
  17:45Vilka blir vinnarna på börsen 2020?Erik Hugoson, Lars Håkanson
  18:00Sammanfattning av dagen

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.