Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Lund 28 september

  Välkommen till Aktiedagen Lund

  Detta är vår första Aktiedag i form av ett hybridevent sedan pandemin startade. Det innebär att vi tar emot 50 besökare i lokalen enligt de föreskrifter som gäller just den här dagen. Dessutom streamar vi live och on demand via Aktiespararnas YouTube-kanal samt aktiespararna.se. Du som vill delta på plats är en del av vår studiopublik och vårt fokus är att skapa en professionell tv-produktion för tittarna. Du är en viktig del av vår produktion och bidrar till att skapa energi till de som medverkar och en livekänsla. I pauserna under dagen har du möjlighet att mingla med de bolag som är på plats samt övriga i publiken. 

  Syftet med Aktiedagen är att vara en mötesplats mellan dig som aktiesparare och börsbolag som medverkar under evenemanget och ge dig som aktiesparare bra och saklig information om de bolag som medverkar under evenemanget. Med bra och saklig information menar vi både information som kommer direkt från bolagens ledning när de presenterare, men också information som kommer från de frågor våra moderatorer ställer till bolagen. Dessutom, har du som tittar live eller sitter i publiken, möjlighet att skriva in dina frågor till bolagen. Vi vill att du ska få ett så bra informationsunderlag som möjligt inför beslut om en investering. Dessutom vill vi inspirera dig till att vara aktiv i ditt sparande och lära dig mer om börsen och aktiesparande.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live  har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Skicka din fråga via sms 079 347 98 45 eller i vår livechat som du hittar i direkt anslutning till livespelaren. Vill du skicka in dina frågor i förväg kan du maila oss på event@aktiespararna.se

  Webbsändning
  Alla bolagspresentationer webbsänds live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  Representerar du ett bolag och vill medverka och presentera ditt bolag? Kontakta oss för mer information, se kontaktuppgifter till höger.

  TidAktivitetFöredragshållare
  07:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  08:00Wihlborgs FastigheterCEO Ulrika Hallengren
  08:30Active BiotechCEO Helén Tuvesson
  09:00Agtira ( f.d. Peckas Naturodlingar)CEO Mattias Gemborg
  09:30CantargiaCEO Göran Forsberg
  10:00Paus
  10:30AcuCortCEO Jonas Jönmark
  11:00Ascelia PharmaCMO Carl Bjartmar
  11:30CessatechCEO Jes Trygved
  12:00Initiator Pharma (eng)CEO Claus Elsborg Olesen
  12:30Lunch
  13:30RhovacCEO Anders Månsson
  14:00QlucoreCEO Carl-Johan Ivarsson
  14:30Adventure Box TechnologyCEO Christopher Kingdon
  15:00IconovoCEO Johan Wäborg
  15:30Paus
  16:00Kollect on Demand (eng)CEO John O Connor
  16:30Pila PharmaCEO Dorte X, Gram
  17:00OptiCept TechnologiesCEO Johan Möllerström
  17:30Diagonal Bio (eng)CEO Jack Egelund Madsen
  18:00Aktiesnack med Anders HaskelLars Håkanson, Aktiespararna

  Besökspolicy

  Med anledning av de tydliga regler som gäller för sammankomster under pandemin ber vi dig som har anmält dig till Aktiespararnas Event respektera nedanstående information:

  Av hänsyn till alla ber vi tillsvidare dig som tror att du har blivit utsatt för en smittorisk, att inte besöka eventet utan att följa evenemanget via vår webbsändning. Detsamma gäller om du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet).

  Aktiespararna följer generellt råd och rekommendationer som utfärdats av den svenska Folkhälsomyndigheten. Aktuell information finns att tillgå på Folkhälsomyndighetens webbplats: folkhalsomyndigheten.se. Detta innebär i nuläget att vi naturligtvis inte kommer genomföra eventet större än tillåtet, i dagsläget 50 personer.

  Tack för er förståelse för denna viktiga information.

  Vänliga hälsningar från Aktiespararna

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se

  För anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats under dagen kommer vi att debitera en no-show-avgift på 250 kr.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.