Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Lund (digitalt)

  Välkommen till Aktiedagen Lund 2020 (digitalt evenemang)

  Aktiespararna arrangerar Aktiedagen Lund för femte året i rad och återigen är fokus på Life Science. Området kring Medicon Village och Ideon i Lund är ett nav inom läkemedelsutveckling i Sverige. Flera hundra bolag och tusentals medarbetare är verksamma här och många av dessa bolag är börsnoterade.

  I år genomför vi evenemanget digitalt och inbjuder dig som aktiesparare, branschkollega, journalist eller analytiker att ta del av presentationer från de medverkande bolagen. Vi bjuder också på ett inspirerande samtal mellan entreprenörer och rådgivare som diskuterar hur man bygger ett framgångsrikt bolag inom Life Science. Programmet för dagen uppdateras löpande och du hittar tablån längre ned på den här sidan. 

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Streaming
  Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  TidAktivitetFöredragshållare
  08:00Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  08:15CamurusCEO Fredrik Tiberg
  08:45DicotCEO Göran Beijer
  09:15Invent MedicCEO Karin Bryder
  09:45Paus
  10:15IconovoCEO Johan Wäborg
  10:45CantargiaCEO Göran Forsberg
  11:15Lipigon PharmaceuticalsCEO Stefan K Nilsson
  11:45LipumCEO Einar Pontén
  12:15Paus
  13:15Redwood PharmaCEO Martin Vidaeus
  13:45Paneldebatt: Hur bygger man ett lönsamt Life-Science bolagHans Jeppsson Vicore Pharma, Göran Forsberg Cantargia, Catharina Svanborg SelectImmune Pharma, Oskar Tuwesson, Zonda Partners
  14:30CrunchfishCEO Joachim Samuelsson
  15:00HoyluCEO Stein Revelsby
  15:30Paus
  16:00AlseCure PharmaCEO Martin Jönsson
  16:30BrainCoolCEO Martin Waleij
  17:00Hamlet PharmaCatharina Svanborg, styrelseordförande
  17:30SelectImmune PharmaCEO Ann Gidner
  18:00Paus
  18:30PolarCoolCEO Erik Andersson
  19:00Spago NanomedicalCEO Mats Hansen
  19:30NanexaCEO David Westberg
  20:00AcarixCEO Per Persson
  20:30Cyxone (engelska)CEO Tara Heitner
  21:00Dagens sista tipsLars Håkanson, Aktiespararna

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.