Du är här

Aktiedagen Malmö 22 maj

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiedagen Malmö 22 maj 2018. Evenemanget är en unik chans att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med dagen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiedagen Malmö websänds live via aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter publiceras de enskilda bolagspresentationerna på aktiespararna.se/tv/evenemang.

  I år medverkar bland annat: AAK, Follicum, Glycorex, Hanza Holding, QuickCool, Wilson Therapeutics, Xspray Diagnostics, Raybased, Dicot, Jetty, Pharmacolog med flera.

  Mer information om evenemanget kommer löpande att publiceras här, men boka redan nu in den 22 maj i din almanacka! Anmälan öppnar i början av maj månad

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.