Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen sänds live on-line! VIP-Aktielunch för medlemmar som deltar i Grundkurs Teknisk analys on-line med Ingemar Carlsson ikväll.

  Aktiedagen live, on-line med företagspresentationer. Se www.aktiespararna.se, sök under centrala event och kalendarium, där finns länk för att delta. Aktielunch för medlemmar som deltar i Grundkurs Teknisk analys on-line. Anmälan till lunch senast 200112.

  Aktiedagen sänds live på nätet och här kan alla kan delta, många intressanta bolagspresentationer utlovas! Temat är Life Science.

  Benny Enbuske ansvarar för detta arrangemang.

  Aktiedagen visas på webben från tidig morgon och hela dagen. Länk för att delta från din egen dator finns på Aktiespararnas hemsida. Här visas endast de lokala tiderna för Aktielunchen.

  Aktiedagen är öppen för alla intresserade som vill se presentationerna on-line.

  Detta lunchmöte som startar klockan 11.00 är däremot ett exklusivt event för dig som är medlem i Bodens lokalavdelning och deltar i Grundkurs Teknisk analys on-line som startar denna kväll.

  Aktiedagen sänds live via webben från Lund under detta datum. Programmet för detta centrala event med de deltagande företagen kommer att publiceras i sin helhet på Aktiespararnas hemsida.

  Läs mer på vår lokala hemsida gällande det fullständiga kursprogrammet och utbildningen i Teknisk analys som pågår under våren 2020.

  Vi bjuder in till en Aktielunch exklusivt och endast för medlemmar i lokalavdelningen som är anmälda deltagare till den inledande Grundkursen Teknisk analys on-line med start av första kursavsnittet (totalt innehåller kursen fyra delavsnitt, se separat annonsering på hemsidan), i kväll den 28 januari 2020.

  VIP-Lunchen är kostnadsfri för deltagare i Grundkursen som också är medlemmar i Bodens lokalavdelning och därför anges kostnadsfritt på denna sida. Aktiedagen live via webben deltar man i utan kostnad naturligtvis. Däremot har utbildningen Grundkurs i Teknisk analys on-line en kursavgift. Vi hänvisar till kursgivaren Ingemar Carlsson som besvarar förfrågningar kring kostnader för att delta och hur anmälan till utbildningen sker på mailadress info@tendens.se 

  Tanken med denna lunchträff är att vi skall samla en grupp deltagare som kan träffas och diskutera kursen vid kommande Återträffar som arrangeras lokalt för medlemmar.

  Under lunchmötet kommer vi att diskutera den kommande utbildningen samt börs och aktiemarknad utifrån teknisk analys, med exempel från den workshop med Ingemar Carlsson som ägde rum den 22 januari. Benny Enbuske ansvarar för lunchmötet.

  Vi kommer också att gemensamt samtala kring och välja ut ett antal aktier från Aktiedagen som vi i lokalavdelningen skickar in till Ingemar Carlsson som "Önskeaktier att diskutera"  om möjlighet finns under Grundkursen.

  Lunchen är helt kostnadsfri för anmälda deltagare i kursen som även är medlemmar i lokalavdelningen och kommer att äga rum på en restaurang i centrala Boden. Anmälan är obligatorisk till denna Aktielunch och skall ske senast 200112 klockan 18.00 till mailadress kagkonsult@telia.com

  Tidig anmälan krävs på grund av bokning av restaurang och planering inför träffen. Återträffar kommer att annonseras senare efter det att kursen genomförts.

  Ange kontaktuppgifter och medlemsnummer samt märk ditt mail "Aktielunch 200128".

  Skriv också gärna, (om du redan har önskemål klara), vilka aktier från Aktiedagen du önskar att vi skickar in till Ingemar Carlsson.

  Anmälda kommer att meddelas om detaljer och lokal för lunchen.

  Mycket begränsat antal platser, först till kvarn tillämpas. Ingen efteranmälan. Vid få anmälda kan detta event komma att ställas in, endast anmälda informeras.

   

  Välkomna!

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.