Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Stockholm 16–17 mars 2021 (digitalt evenemang)

  Välkommen till Aktiedagen Stockholm 16–17 mars 2021 (digitalt evenemang)

  Det här är årets första Aktiedag i Stockholm och vi bjuder på en stor variation av bolag, både till storlek och bransch. Eventet är digitalt och du kan läsa mer nedan om hur du tar del av evenemanget. Varje bolag presenterar i 20 minuter och därefter följer en moderatorledd frågestund på 10 minuter där du som tittar live har möjlighet att ställa dina frågor till bolagen, läs mer nedan hur du gör för att skicka in dina frågor.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Streaming
  Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. Anmälan gäller om du önskar få en epost-påminnelse 30 minuter innan vi startar sändningen. Det är fritt för alla att följa eventet live eller on demand, via vår hemsida eller vår YouTube-kanal. Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  Våra moderatorer

  Linda Vikström är print- och tv-journalisten som klev upp på scenen för att fortsätta intervjua och göra saker begripliga. Börsexpert med särskilt intresse för tillväxtbolag och samhällstrender och interaktionen dem emellan. Bakgrund på bland annat Affärsvärlden, Aktiespararen och EFN. Linda arbetar idag som fristående moderator och IR-rådgivare.

  Erik Hugoson är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och är verksam som konsult och analytiker. Erik har under flera år arbetat med jordbruksfrågor, investeringar inom skogs- och jordbruksfastigheter, samt som aktieanalytiker mot Life-Science sektorn.

  TidAktivitetFöredragshållare
  07:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  08:00Ecoclime GroupCEO Lennart Olofsson
  08:30AddLifeCEO Kristina Willgård
  09:00PharmivaCEO Christina Östberg Lloyd
  09:30AlzecurePharmaCEO Martin Jönsson
  10:00Paus
  10:30ZaploxCEO Even Frydenberg
  11:00Expres2ion Biotech Holding (engelska)CEO Bent U. Frandsen
  11:30BrighterCEO Christer Trägårdh
  12:00SARSYS-ASFTCEO Fredrik Graflind
  12:30Paus
  13:30Spiffbet
  14:00Nitro GamesCEO Jussi Tähtinen
  14:30AcosenseCEO Karl Nilsson
  15:00EuroAfrica Digital VenturesCEO Philip Ebbersten
  15:30Paus
  16:00JonDeTechCEO Leif Berg
  16:30Three GamesCEO Don Geyer
  17:00Adventure Box TechnologyCEO Christopher Kingdon
  17:30Ascelia PharmaCMO Carl Bjartmar
  18:00Paus
  18:30Abliva (engelska)CEO Ellen Donnelly
  19:00BonesupportCEO Emil Billbäck
  19:30PlexianCEO Staffan Mattson
  20:00Phoenix BiopowerCEO Henrik Båge
  20:30TBA
  21:00Dagens sista tipsLars Håkanson, Aktiespararna

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.