Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Stockholm 16 mars

  wysiwyg_image

   

  En digital och fysisk mötesplats för aktiesparare!

  Aktiespararna arrangerar evemenag i syfte att skapa en mötesplats mellan börsbolag och aktiesparare. Den 16 mars inbjuder Aktiespararna dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiedagen Stockholm - en tv-produktion med 18 börsbolag som pitchar sina investeringscase! Produktionen sänds live och on demand via Aktiespararnas Youtube-kanal och aktiespararna.se.

  När du anmäler dig till evenemanget väljer du vilka delar av programmet du önskar delta i. Du väljer också om du vill anmäla dig för lunch. Vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

  wysiwyg_image

  Möt dagens moderatorer

  Peter Malmström arbetar idag med micro och smallcap bolag företrädelsevis med kapitalanskaffning och IPOer. Har medverkat vid ett flertal transaktioner inom life science och medtech. Arbetar även som fristående moderator vid olika event, har medverkat hos Aktiespararna ett flertal gånger tidigare.

  Linda Vikström är print- och tv-journalisten som klev upp på scenen för att fortsätta intervjua och göra saker begripliga. Börsexpert med särskilt intresse för tillväxtbolag och samhällstrender och interaktionen dem emellan. Bakgrund på bland annat Affärsvärlden, Aktiespararen och EFN. Linda arbetar idag som fristående moderator och IR-rådgivare.

  Erik Hugoson är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och är verksam som konsult och analytiker. Erik har under flera år arbetat med jordbruksfrågor, investeringar inom skogs- och jordbruksfastigheter, samt som aktieanalytiker mot Life-Science sektorn.

   

  Besökspolicy

  Med anledning av gårdagens tydliga regler från regeringen så ökar vi vår säkerhet ytterligare med tanke på spridningen av Coronaviruset (Covid-19). 

  Till dig som har anmält dig Aktiespararna ber vi dig respektera nedanstående information: 
  Av hänsyn till alla ber vi tillsvidare dig som nyligen har rest tillbaka från något av de Corona-drabbade områdena, eller tror sig ha blivit utsatt för en smittorisk, att inte besöka eventet utan att följa evenemanget via vår webbsändning. Detsamma gäller om du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet).

  Aktiespararna följer generellt råd och rekommendationer som utfärdats av den svenska Folkhälsomyndigheten. Aktuell information finns att tillgå på Folkhälsomyndighetens webbplats: folkhalsomyndigheten.se. Detta innebär i nuläget att vi naturligtvis inte kommer genomföra event större än tillåtet.

  Tack för er förståelse för denna viktiga information.

  Vänliga hälsningar från Aktiespararna

   

  Träffa Better Wealth på Aktiedagen

  BetterWealth är en helt digital investeringstjänst som hjälper dig att investera dina pengar i smarta portföljer efter dina mål. Vi gör detta helt oberoende, transparent och såklart med FI:s alla tillstånd på plats som ett värdepappersbolag. Better Wealth kommer finnas i loungen under Aktiedagen. Vi kommer även intervjua dem i samband med lunchen, cirka kl. 12:40

  Tablå 16 mars kl. 08:50–21:00

  TidProgrampunktFöredragshållare
  09:00AlzeCureCEO Martin Jönsson
  09:30
  10:00Paus
  10:15
  10:45LipidorCEO Ola Holmlund
  11:15Episurf MedicalCEO Pål Ryfors
  11:45Cline ScientificCEO Patrik Sundh, Produktutveckling Hanne Evenbratt
  12:15Vi bjuder på lunch
  13:15CombigeneCEO Jan Nilsson, Annika Ericsson
  13:45RhovacCEO Anders Månsson
  14:15Vart är börsen på väg?Pär Andersson, förvaltare Spiltan Fonder
  14:30GomSpace Group (engelska)CFO Troels Dalsgaard Nørmølle
  15:00Nexam Chemical HoldingCEO Johan Andersson
  15:30Paus
  16:00SamhällsbyggnadsbolagetCEO Ilija Batljan
  16:30SpiffbetCEO Henrik Svensson
  17:00EmotraCEO Daniel Poté
  17:30Hanza HoldingCEO Erik Stenfors, CFO Lars Åkerblom
  18:00Paus
  18:30KanceraCEO Thomas Olin
  19:00H&D WirelessCEO Pär Bergsten
  19:30BörssnackErik Hugoson, Lars Håkanson, Aktiespararna
  20:00Sammanfattning av dagenLars Håkanson, Aktiespararna

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.