Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Stockholm 4 maj (digitalt evenemang)

   

  Aktiedagen Stockholm digitalt 

   

  Aktiespararna Event ställer om och genomför digitala evenemang under maj och juni månad, utan någon publik på plats. Vi streamar live och on demand via Youtube och Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. 
  Dagen efter publiceras alla programpunkter on demand på youtube och aktiespararna.se.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 0705 76 86 89

  Våra moderatorer

  Linda Vikström är print- och tv-journalisten som klev upp på scenen för att fortsätta intervjua och göra saker begripliga. Börsexpert med särskilt intresse för tillväxtbolag och samhällstrender  och interaktionen dem emellan. Bakgrund på bland annat Affärsvärlden, Aktiespararen och EFN. Linda arbetar idag som fristående moderator och IR-rådgivare.

  Ulf Boberg har en gedigen erfarenhet som vd för ett antal onoterade och noterade bolag inom Life Science. Ulf har arbetat och byggt verksamheter inom både läkemedelsutveckling och medical devices. Totalt har Ulf genomfört kapitalanskaffning till ett värde av uppåt en halv miljard svenska kronor. Idag arbetar Ulf Boberg som rådgivare åt mindre Life Sciencebolag, sitter i styrelser samt föreläser och modererar, bland annat på Aktiespararnas evenemang.

  09:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  10:00Invajo TechnologiesCEO Fredrik Berglund
  10:30TerranetCEO Pär-Olof Johannesson
  11:00AppspotrCEO Patric Bottne
  11:30MultiDocker Cargo HandlingCEO Maria Bogren
  12:00Paus
  13:00RaytelligenceCEO Klas Arvidsson
  13:30Cibus Nordic Real EstateCEO Sverker Källgården
  14:00SpagoCEO Mats Hansen
  14:30ClavisterCEO John Vestberg
  15:00Paus
  15:15NextCell PharmaCEO Mathias Svahn
  15:45OrexoCEO Nikolaj Sørensen
  16:15WntResearchCEO Peter Morsing
  16:45Calliditas TherapeuticsCEO Renee Aguiar-Lucander
  17:15Paus
  17:30ObstecareCEO Carina Lindqvist
  18:00Oncology Venture (engelska)CEO Steve Carchedi
  18:30SummaryLars Håkanson, Aktiespararna

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.