Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Stockholm 4 maj (digitalt evenemang)

  wysiwyg_image

  Välkommen till Aktiedagen Stockholm 4 maj (digitalt evenemang)

  Rapportsäsongen är här och många bolag presenterar första kvartalet just nu. Vi tar pulsen på börsen med hjälp av Spiltans förvaltare Pär Andersson. Dessutom, ett fullspäckat program med börsbolag från olika sektorer och olika listor.

  Evenemanget genomförs digitalt och viinbjuder dig som aktiesparare, branschkollega, journalist eller analytiker att ta del av presentationer från de medverkande bolagen. Programmet för dagen uppdateras löpande och du hittar tablån längre ned på den här sidan. 

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Streaming
  Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  07:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Mikael Jansson, Aktiespararna
  08:00Active BiotechCEO Helén Tuvesson
  08:30Egetis TherapeuticsCEO Nicklas Westerholm
  09:00OrexoCEO Nikolaj Sørensen
  09:30BioarcticIR-chef Oskar Bosson
  10:00Paus
  10:30LumitoCEO Mattias Lundin
  11:00AcrinovaCEO Ulf Wallén
  11:30Gullberg & JanssonCEO Peter Bäck
  12:00RottnerosCEO Lennart Eberlah
  12:30Paus
  13:30OncopeptidesCFO Anders Martin-Löf
  14:00MirisCEO Camilla Myhre Sandberg
  14:30AbsoliconCEO Jokim Byström
  15:00SvedbergsCEO Per-Arne Andersson
  15:30Paus
  16:00Freja eID Group (fd Verisec)CEO Johan Henrikson
  16:30ZwipeCEO André Løvestam
  17:00Grängesberg Exploration HoldingCEO Christer Lindqvist
  17:30BrighterCEO Christer Trägårdh
  18:00Paus
  18:30En genomgång av det aktuella börslägetPär Andersson, Förvaltare Spiltan Fonder
  19:00FluoGuideCEO Morten Albrechtsen
  19:30Skogsfond BaltikumCEO Carl Olén
  20:00Dagens sista tips

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.