Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Stockholm

  wysiwyg_image

  Aktespararna Event välkomnar dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiedagen Stockholm den 15 oktober 2019. Evenemanget är en unik möjlighet för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med dagen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiedagen Stockholm kommer att websändas live via aktiespararna.se/tv/live under dagen, och alla bolagspresentationer kommer att läggas upp på vår hemsida aktiespararna.se/tv/evenemang dagen efter evenemanget.

  08:00Registreringen öppnar
  08:20Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  08:30SamhällsbyggnadsbolagetAffärsutvecklingschef Oscar Lekander
  09:00Miris HoldingVD Camilla Myhre Sandberg
  09:30BrighterOrförande Truls Sjöstedt
  10:00Paus
  10:20CalliditasCFO Fredrik Johansson
  10:50CLSVD Lars-Erik Eriksson
  11:20InCoaxVD Peter Carlsson
  11:50Vi bjuder på lunch
  12:50BonesupportVD Emil Billbäck
  13:20MedicPenVD Fredrik Westman
  13:50AmidoVD Johnny Berlic
  14:20Paus
  14:40Intervju med Sven Hagströmer, ordförande Avanza
  15:00SolTech EnergyVD Stefan Ölander
  15:30TerranetVD Pär-Olof Johannesson
  16:00AcarixVD Per Persson
  16:30Paus
  16:50JonDeTech SensorsVD Per Lindeberg
  17:20Vart är börsen på väg?Peter Malmqvist, chef Analysguiden
  18:00Sammanfattning av dagen

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under dagen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.