Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Stockholm 7 september 2021 (digitalt evenemang)

  Välkommen till höstens första digitala Aktiedag!

  Aktiedagen är ett digitalt event arrangeras regelbundet under hela året och är en mötesplats mellan dig som aktiesparare och börsbolag som medverkar under evenemanget. Under pandemin arrangeras Aktiedagen som ett digitalt event där du som investerare kan delta antingen live eller on demand, via Aktiespararnas YouTube-kanal eller på Aktiespararnas hemsida. Syftet med Aktiedagen är att ge dig som aktiesparare bra och saklig information om de bolag som medverkar under evenemanget. Med bra och saklig information menar vi både information som kommer direkt från bolagens ledning när de presenterare, men också information som kommer från de frågor våra moderatorer ställer till bolagen. Dessutom, har du som tittar live, möjlighet att skriva in dina frågor till bolagen. Vi vill att du ska få ett så bra informationsunderlag som möjligt inför beslut om en investering. Dessutom vill vi inspirera dig till att vara aktiv i ditt sparande och lära dig mer om börsen och aktiesparande.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Skicka din fråga via sms 079 347 98 45 eller i vår livechat som du hittar i direkt anslutning till livespelaren. Vill du skicka in dina frågor i förväg kan du maila oss på event@aktiespararna.se

  Webbsändning
  Alla bolagspresentationer webbsänds live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  Representerar du ett bolag och vill medverka och presentera ditt bolag? Kontakta oss för mer information, se kontaktuppgifter till höger.

  07:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Mikael Jansson, Aktiespararna
  08:00Ecoclime Groupvice CEO Marcus Sandlund
  08:30SamhällsbyggnadsbolagetCEO Ilija Batljan
  09:00AlzeCure PharmaCEO Martin Jönsson
  09:30IdogenCEO Anders Karlsson
  10:00Paus
  10:30Oasmia Pharmaceutical (eng)CEO Francois Martelet
  11:00Expres2ion Biotech Holding (eng)CEO Bent U. Frandsen
  11:30AcuCortCEO Jonas Jönmark
  12:00ToleranziaCEO Charlotte Fribert
  12:30Paus
  13:30SARSYS-ASFTCEO Fredrik Graflind
  14:00AcosenseCEO Karl Nilsson
  14:30Electra GruppenCEO Aneli Sjöstedt, CFO Johan Jaensson
  15:00Aprendere SkolorCEO Lars Tunberg
  15:30Paus
  16:00Wicket GamingCEO Eric De Basso
  16:30Arctic mineralsCEO Jonatan Forsberg
  17:00AddlifeCEO Kristina Wilgård
  17:30Savosolar (eng)CEO Jari Varjotie
  18:00Paus
  18:30Chordate MedicalCEO Anders Weilandt
  19:00FSportCEO Staffan Lindgren
  19:30GabatherCEO Michael-Robin Witt
  20:00ChromoGenicsCEO Fredrik Fränding
  20:30Sound DimensionCEO Thomas Bergdahl
  21:00Sammanfattning av dagenLars Håkanson, Mikael Jansson, Aktiespararna

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. 

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.