Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen

  Efter sommarens framgångsrika premiäravsnitt av Aktiefåtöljen med Ulf Hedlundh i intervjufåtöljen är det nu dags för avsnitt två med ingen mindre än Nordeas Chefsekonom Annika Winsth.

  wysiwyg_image

  Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea Sverige och har lång erfarenhet inom finanssektorn. Annika deltar aktivt i den ekonomiskpolitiska debatten och sitter i styrelsen för Lunds Universitet och Utrikespolitiska Institutet. År 2012 fick hon ta emot priset som Årets bankprofil, med motiveringen ”få kan som hon på ett så pedagogiskt sätt förklara komplex ekonomi”

  Vad har hon att säga on konjunkturen i höst i spåren av Corona. Kommer kronan stärkas ytterligare? Vad händer med räntan och bostadspriserna? Ta chansen att lyssna till en av finanssveriges mest intressanta personer. Måndagen den 14 september klockan 17.00 sänder vi live exklusivt för våra medlemmar!

   

  Datum: 14 september

  Tid: 17.00

  Plats: Digitalt

  Skicka in dina frågor till Annika här:  https://bit.ly/2XLXKRJ

   

  Ni kommer att erhålla en länk till sändningen i god tid per mejl dagen före sändning. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma. 

  OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

   

   

  Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar och kommer att sändas i liveformat. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.