Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen

  wysiwyg_image

  Aktiefåtöljen träffar Fredrik Skarp, Vd på FM Matsson

   

  Höstens sista avsnitt av Aktiefåtöljen närmar sig med stormsteg. I kvällens avsnitt får vi besök av FM Matsson och Vd Fredrik Skarp. 

   

  FM Mattsson Mora Group är en industrikoncern. Bolaget är specialiserade inom utveckling och tillverkning av vattenkranar och termostatblandare. Marknaden för bolagets produkter är främst koncentrerad till Norden, med internationell närvaro i Europa via egna försäljningsled. Försäljningen utgår ifrån flertalet varumärken där de mer kända inkluderar FM Mattsson, Damixa och Hotbath. Bolaget har sitt huvudkontor i Östnor.

   

  FM Mattsson bedriver även produktutveckling, inköp samt försäljning och marknadsföring av företrädesvis badrums-, köks- och trädgårdsarmaturer med tillhörande produkter och tjänster. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom jämte idka därmed förenlig verksamhet.

   

  Ta chansen att lyssna på Fredrik Skarp och hur han ser på bolagets vidareutveckling nationellt men också hur de ska ta mark internationellt. Kan familjeföretaget från Dalarna fortsätta att vara en utdelningsfavorit bland Aktiesparare? 

   

  Datum: 18 november

  Tid: 18.00 

  Plats: Digitalt 

  Skicka in dina frågor till Fredrik här:  https://bit.ly/3lqAodO 

   

  Ni kommer att erhålla en länk till sändningen i god tid per mejl dagen före sändning. Det är bara att trycka på länken för att få igång intervjun, inga program behöver installeras. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma.  

   

  OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

   

  Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar och kommer att sändas i liveformat. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.