Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen

Intervju med Swecos VD Åsa Bergman

Då var det dags för vårens sista aktiefåtölj innan sommaruppehållet. Efter att ha haft två fantastiska gäster i from av Patrik Tigerschiöld och Hans Wallenstam är det nu dags för den tredje gästen.

Den här gången är det ingen mindre än Åsa Bergman som välkomnas till fåtöljen.

Åsa har en lång och gedigen bakgrund inom konsultbranschen och har jobbat länge på företaget hon nu är VD- och koncernchef i.  

Sweco är en svensk koncern bestående av ett antal teknikkonsultföretag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö.

Åsa har också placerats som en av de mäktigaste i design- och arkitektursverige. Hon är även bemärkt för sitt ledarskap. 2019 blev hon av tidningen Veckans Affärer utnämnd till Näringslivets mäktigaste kvinna och så sent som år 2020 tilldelades hon IVA:s utmärkelse Guldmedaljen för gott ledarskap och utveckling inom sitt område.

Ta tillfället att lyssna på en av individerna bakom en av Sveriges allra mäktigaste konsultbolag som har varit med sedan 1991 - Sweco – bolaget som har varit en sagolik framgångssaga på börsen de senaste åren, med flera hundra procent kursutveckling. Det här är en intervju ni inte vill missa!

Skicka in dina frågor till Åsa här:  https://bit.ly/3rWNyTw

Sändningslänk: https://bit.ly/3vJ2erL

 

Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter.

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.