Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen

Aktiefåtöljen

Efter sommarens framgångsrika premiäravsnitt av Aktiefåtöljen med Ulf Hedlundh i intervjufåtöljen är det nu dags för avsnitt två med ingen mindre än Nordeas Chefsekonom Annika Winsth.

Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea Sverige och har lång erfarenhet inom finanssektorn. Annika deltar aktivt i den ekonomiskpolitiska debatten och sitter i styrelsen för Lunds Universitet och Utrikespolitiska Institutet. År 2012 fick hon ta emot priset som Årets bankprofil, med motiveringen ”få kan som hon på ett så pedagogiskt sätt förklara komplex ekonomi”

Vad har hon att säga on konjunkturen i höst i spåren av Corona. Kommer kronan stärkas ytterligare? Vad händer med räntan och bostadspriserna? Ta chansen att lyssna till en av finanssveriges mest intressanta personer. Måndagen den 14 september klockan 17.00 sänder vi live exklusivt för våra medlemmar!

Datum: 14 september

Tid: 17.00

Plats: Digitalt

Skicka in dina frågor till Annika här:  https://bit.ly/2XLXKRJ

Ni kommer att erhålla en länk till sändningen i god tid per mejl dagen före sändning. Det är bara att trycka på länken för att få igång intervjun, inga program behöver installeras. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma. 

OBS! Du behöver att anmäla dig som till en vanlig träff, samt ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.