Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen - Hans Wallenstam

  Coronaviruset har begränsat möjligheten att anordna lokala fysiska träffar och med den bakgrunden har Aktiefåtöljen lanserats där vi kommer att lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag.

  wysiwyg_image

  Under vårens andra avsnitt av Aktiefåtöljen välkomnar vi Hans Wallenstam till fåtöljen. Hans är framför allt känd som storägare och VD i fastighetsutvecklaren Wallenstam. Bolaget grundades redan 1944 och har sedan dess varit en stor framgångssaga. Wallenstam är ett entreprenörsdrivet bolag med stark bas i Göteborg. Med ett börsvärde på cirka 40 miljarder kronor har bolaget kommit att bli ett av Sveriges största noterade fastighetsbolag. Hur tänker Hans Wallenstam i rådande fastighetsklimat? Väntar en kontorskris efter pandemin? Går det att tjäna pengar på nybyggnation av hyresrätter? Kommer räntan stiga kraftigt när ekonomin återöppnar? Vilka möjligheter ser miljardären i bolagets projektportfölj? Det och mycket mer är i fokus när fastighetsnestorn är på besök i Aktiefåtöljen.

   

  Datum: 14 april

  Tid: 18.00–19.00

  Plats: Digitalt

  Skicka in dina frågor till Hans här:  https://bit.ly/3rQWny9

  Ni kommer att erhålla en sändningslänk i god tid före sändningen drar i gång, inga program behöver installeras. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma. 

  OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!
  Anmälan senast 2021-04-12. 

  Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.