Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen med Annika Winsth, Chefsekonom Nordea

Efter sommarens framgångsrika premiäravsnitt av Aktiefåtöljen med Ulf Hedlundh i intervjufåtöljen är det nu dags för avsnitt två med ingen mindre än Nordeas Chefsekonom Annika Winsth.

Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea Sverige och har lång erfarenhet inom finanssektorn. Annika deltar aktivt i den ekonomiskpolitiska debatten och sitter i styrelsen för Lunds Universitet och Utrikespolitiska Institutet. År 2012 fick hon ta emot priset som Årets bankprofil, med motiveringen ”få kan som hon på ett så pedagogiskt sätt förklara komplex ekonomi”

Vad har hon att säga on konjunkturen i höst i spåren av Corona. Kommer kronan stärkas ytterligare? Vad händer med räntan och bostadspriserna? Ta chansen att lyssna till en av finanssveriges mest intressanta personer. Måndagen den 14 september klockan 17.00 sänder vi live exklusivt för våra medlemmar.

Boka dig genom att fylla i formuläret till höger. Viktigt att du fyller i rätt E-postadress då du kommer att få en inbjudan till intervjun där. Träffen kommer ske genom Google Meet. Efter intervjun kommer de som önskar stanna kvar och ha en gemensam diskussion om intervjun. Vi samtalar tills vi känner oss nöjda och avslutar senast 19:00.

Har ni frågor nu vill sända in till Annika under liveintervjun så skickas dessa med fördel innan sändningen till aktiespararnagoteborgpartille@gmail.com

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.