Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen med Åsa Bergman, SWECO

Då var det dags för vårens sista aktiefåtölj innan sommaruppehållet. Efter att ha två fantastiska gäster i from av Patrik Tigerschiöld och Hans Wallenstam är det nu dags för den tredje gästen Åsa Bergman, VD- och koncernchef på. SWECO.

wysiwyg_image

Den här gången är det ingen mindre än Åsa Bergman som välkomnas till fåtöljen.

Åsa har en lång och gedigen bakgrund inom konsultbranschen och har jobbat länge på företaget hon nu är VD- och koncernchef på. Sweco – Sweco är en svensk koncern bestående av ett antal teknikkonsultföretag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö.

Åsa har också placerats som en av de mäktigaste i design- och arkitektursverige. Hon är även bemärkt för sitt ledarskap. 2019 blev hon av tidningen Veckans Affärer utnämnd till Näringslivets mäktigaste kvinna och så sent som år 2020 tilldelades hon IVA:s utmärkelse Guldmedaljen för gott ledarskap och utveckling inom sitt område.

Ta tillfället att lyssna på en av individerna bakom en av Sveriges allra mäktigaste konsultbolag som har varit med sedan 1991 - Sweco – bolaget som har varit en sagolik framgångssaga på börsen de senaste åren, med flera hundra procent kursutveckling. Det här är en intervju ni inte vill missa!

Datum: tisdag, 4 maj

Tid: 18.00–19.00

Plats: Digitalt

Skicka in dina frågor till Åsa här:  https://bit.ly/3rWNyTw

Ni kommer att erhålla en sändningslänk i god tid före sändningen drar i gång, inga program behöver installeras. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma. 

OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.