Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiefåtöljen med Thule Group

  Aktiefåtöljen med Magnus Welander, Vd och koncernchef på Thule Group.

  wysiwyg_image

  Det är dags för höstens tredje avsnitt av Aktiespararnas uppskattade program Aktiefåtöljen. I eftermiddagens program får ni träffa Magnus Welander, Vd och koncernchef på Thule Group. Bolaget är ett globalt sport- och fritidsföretag som är global marknadsledare inom flera av sina produktkategorier, däribland cykelhållare, multisport- och cykelvagnar, takräcken och takboxar. Market cap uppgår till cirka 28 miljarder kronor, bolaget har 2400 anställda och har försäljning på 140 marknader. Koncernen har haft en imponerande tillväxtresa och aktiekursen har utvecklats starkt de senaste åren. 

  Hur har pandemin påverkat marknaden inom friluftsliv? Kommer hälsotrenden med ett aktivare liv att fortsätta på längre sikt, eller är det bara en fluga? Ta chansen att lyssna på Magnus och få svar på dessa frågor och mycket annat. 

  Datum: 5 november 2020
  Tid: 18.00
  Plats: Digitalt

  Skicka in dina frågor till Magnus här:  https://bit.ly/2FpMRPq

  Ni kommer att erhålla en länk till sändningen i god tid per mejl dagen före sändning. Det är bara att trycka på länken för att få igång intervjun, inga program behöver installeras. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma.

  OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken! Se även nedan för andra alternativ. 

  Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats av Aktiespararna på riksnivå exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar och kommer att sändas i liveformat. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på Aktiespararnas hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter.

  Vill du ha gemensamt arrangemang på Svedala Tennisklubb så meddela detta vid anmälan under övriga upplysningar "Meddelande - Ej anmälan". I så fall kommer vi utvärdera möjligheten att arrangera en sådant event motsvarande tidigare års aktiecafé på Folkets Hus och starta med gemensam fika kl. 17.30. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.