Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekafé 2019-12-02. CFO Michael Grindborn presenterar Balco Group

  Balco grundades 1987 i Växjö. Balco group är specialiserade mot att erbjuda kundanpassade balkonglösningar.

  Sedan Balco grundades 1987 i  Växjö har Balco utvecklats från att vara en lokal produktorienterad leverantör av balkonger till en ledande marknadsorienterad leverantör av inglasade balkonglösningar. Balco erbjuder kundanpassade och innovativa balkonglösningar under eget varumärke till bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, allmännyttan och byggföretag. Företaget är idag marknadsledare i Norden och har en stark utmanarposition på övriga nordeuropeiska marknader.

  Balcos kärnkompetens är att leverera inglasade balkonger och balkonglösningar, främst på renoveringsmarknaden och mot bostadsrätdtsföreningar, och byta ut befintliga balkonger mot nya inglasade balkonger enligt den s k Balcometoden. Metoden medför många fördelar för kunden, som lägre energikostnader,ökad levnadsstandard och värdeökning på fastigheten.

  Dagens Industri analyserade företaget 2019-09-30. "Balco är störst och lönsammast på den fragmenterade balkongmarknaden. När miljonprogrammen ska renoveras och Balcos legobyggen visat sig ha egenskaper som sänker tröskeln för köparna öppnas fina möjligheter att växa. Vi köper."

  Hemsida: www.balco.se 

   

  Anmälan på bifogat formulär.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.