Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekunskap distanskurs med start under augusti 2020. Återträff lokalt.

  Studieförbundet Medborgarskolan arrangerar en utbildning on-line med träffar vid 6 tillfällen. Läs beskrivning av utbildningen och skicka in anmälan på Studieförbundets hemsida. Vid frågor kontakta Medborgarskolan.
  Återträff arrangeras lokalt i höst.

  Studieförbundet Medborgarskolan samverkar med Aktiespararnas Lokalavdelningar över hela landet och anordnar utbildningar inom Aktiekunskap.

  Läs detaljer kring utbildningens innehåll samt kursens föreläsare och exakta tidangivelser på Studieförbundets hemsida.

  Vi presenterar detta som en service till våra medlemmar och erbjuder möjlighet till lokala möten för de som deltar i utbildningen on-line.

  Lokalavdelningen i Boden erbjuder regelbundet Återträffar för medlemmar som deltagit i utbildningar inom Studieförbund vilka presenterats på vår hemsida. Läs mer på hemsidan för Bodens Lokalavdelning, där annonseras alla event som arrangeras lokalt i Boden.

  Lokalavdelningen kontaktar de som skickat in Intresseanmälan till Återträffar, läs mer på Lokala hemsidan om dessa träffar och hur anmälan sker.

  Återträffar arrangeras speciellt i höst för medlemmar som deltagit i distansutbildningar inom Aktiekunskap arrangerade av Studieförbund. Annonsering presenteras på vår lokala hemsida, med uppgifter kring hur anmälan sker, sök under lokala aktiviteter i Bodenavdelning.

  Trevlig sommar!

  Bodens Lokalavdelning.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.