Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll i Norrköping

  Inbjudan från aktiespararna i Norrköping att deltaga vid aktieträffen i Norrköping den 2018-09-13. Vi åker från Resecentrum kl. 15:30. Anmälan oss tillhanda senast den 2018-09-09. Avgift 100 kr att betalas på bussen.

  Aktiespararna Event arrangerar i samarbete med lokalavdelningen i Norrköping en Aktiekväll den 13 september. Kvällen inleds med att Ola Jansson från Aktiespararna kör ett introduktionspass i analysprogrammet Hitta kursvinnare. Med programmets hjälp kan du analysera aktier, både ur ett fundamentalt och tekniskt perspektiv. Programmet kan hjälpa dig att sortera bland börsens alla bolag för att hitta nya köpvärda aktier. Kvällen fortsätter sedan med ett antal bolagspresentationer från olika sektorer av börsen. Det blir investmentbolag med inriktning mot hälsa, ett tech-bolag som arbetar med kartläggning av sociala medier. Dessutom en chans att investera som privatperson i hyresbostäder.

  Du som besökare har möjlighet att ställa dina frågor till bolagen, både i samband med frågestunderna direkt efter bolagspresentationen, men också i pausen under kvällen då det även bjuds på lättare förtäring.

  Aktiekvällen Norrköping är en unik chans att lära dig mer om aktier och hur du kan arbeta för att analysera aktier och skapa en framgångsrik aktieportfölj. Du får även lyssna till ett antal bolagspresentationer med syfte att ge dig så bra underlag som möjligt för att kunna fatta beslut om de bolagen är en aktie att ha i just din portfölj.

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Vi behöver din anmälan senast den 2018-09-09.

  Program för kvällen

  16:30 Registreringen öppnar

  17:00 Introduktion till analysprogrammet Hitta kursvinnare
  Ola Jansson, Aktiespararna

  18:00 AdderaCare förvärvar och utvecklar bolag inom hjälpmedelssektorn. Genom att kombinera innovationskraften och kompetensen i det lokala entreprenörskapet med en aktiv och erfaren ägarstyrning skapar vi mervärden för både ägare och brukare. Koncernen består av sammanlagt fem bolag i Sverige, Norge och Nederländerna
  VD Michael Hermansson

  18:30 Paus med förtäring

  19:00 SyntheticMR utvecklar och marknadsför innovativ programvara för magnetisk resonanstomografi (MR, eller MRI på engelska). SyntheticMR har utvecklat SyMRI® som genererar flera, justerbara MR-bilder och kvantitativ information från en enda MR-serie på 5-6 minuter - genererar ökad patientgenomströmning och objektivt beslutsunderlag till kliniker.
  CFO Fredrik Jeppsson

  19:30 Hoodins uppdrag är att förenkla och effektivisera hur företag och organisationer bevakar och drar nytta av digitalt innehåll. På det viset frigör vi energi och tid som ni kan lägga på annat. Vi tycker att manuellt sökande och copy/paste borde tillhöra det förgångna i månt och mycket. Vi, eller rättare sagt plattformen vi bygger, är din assistent, när det kommer till innehållsinsamling, bearbetning och uppdatering.

  20:00 Svenska Bostadsfonden är en oberoende aktör som erbjuder ett direkt delägande i svenska bostadshyresfastigheter. Verksamheten i Svenska Bostadsfonden startade 2003 men erfarenheten hos initiativtagarna och styrelsemedlemmar samt rådgivare sträcker sig väsentligt längre bakåt i tiden.

  20:30 Sammanfattning av kvällen

  Anmälan 

  Anmälan via vår hemsida  www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/katrineholmflenvingåker eller kontakta Jan Erik Karlsson tfn 076-1111731. Anmälan senast 2018-09-09.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.