Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AKTIEKVÄLL MED BERGS TIMBER

  AKTIEKVÄLL MED BERGS TIMBER
  Företaget presenteras av Jan Liljegren och Per-Åke Bergh.

  wysiwyg_image

  Bergs Timber producerar och säljer sågade och vidareförädlade trävaror. Av trävarorna exporteras majoriteten av produktionen med Europa som störst marknad,

  där varorna främst består av konstruktionsvirke i gran och fur. Utöver framställer Bergs Timber biprodukterna briketter, flis och spån.

  Bolaget startades 1919 och har idag sitt huvudkontor i Mörlunda.

  Bergs Timber har sågverk i Orrefors, Broakulla, Gransjö, Mörlunda och Vimmerby. 

  Bergs Timber äger Bitus i Nybro.

  Bergs Timber presenteras av Jan Liljegren och Per-Åke Bergh.

  Frågestund, kaffepaus och utlottning.

   

  Bergs Timber finns på båda sidor Östersjön med sågverk och vidareförädling med en total produktion om cirka 1 miljon kubikmeter sågade trävaror.

  I Lettland finns tillverkning av trädgårdsprodukter, fönster, dörrar och hus och i Sverige finns anläggning för träskydd. Dessutom finns verksamhet i Storbritannien.

  Vi är entreprenörer och har en organisation med decentraliserat ansvar. Gemensamt för hela verksamheten är trygghet och pålitlighet.

  Via en modern kundorderstyrd produktion och ett unikt produktsortiment, ska vi alltid uppfattas som det intressantaste alternativet för dig som kund. Vi investerar och trimmar dagligen våra anläggningar för att möta dina krav.

  Som skogsägare ska du känna dig trygg med oss som samarbetspartner i skogen. Vi tar också på bästa sätt vara på ditt virke i våra anläggningar.

  Trä binder koldioxid och trävarubranschen hjälper människor att göra hållbara och klimatsmarta val. Du som investerar i Bergs Timber gör en hållbar investering.

  Läs mera på "www.bergstimber.se"

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.