Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AKTIEKVÄLL MED BÖRSFÖRETAG PÅ SPOTLIGHT STOCKMARKET

  AKTIEKVÄLL MED BÖRSFÖRETAG PÅ SPOTLIGHT STOCKMARKET
  AktieTorget har bytt namn till Spotlight Stockmarket.
  Spotlight Stockmarket presenteras av Mats Ekberg som har tre börsföretag med sig.
  Rootfruit, Jetty och Enrad
  Frågestund, Kaffepaus och utlottning

  wysiwyg_image

  SPOTLIGHT STOCKMARKET

  Med namnet Spotlight vill vi ändra sättet människor tänker kring aktiehandel och noterade bolag. I grunden är det en positiv upplevelse – företag får möjlighet att växa och investerare för möjlighet att följa med på den resan.

  Vi gör ett strategiskt skifte från att vara en traditionell marknadsplats för aktier till att bli en starkare plattform med fokus på att sätta våra tillväxtbolag i rampljuset. Vår nya identitet är mycket mer modern, fräsch och tydlig, och vi är säkra på att den kommer att bidra till att det blir lätt att förstå vårt syfte med Spotlight Stock Market.

  Sedan starten har vi utvecklat våra tjänster för att det ska bli enklare, tryggare och synligare för bolag att vara noterade hos oss. Under det senaste året har vi lanserat ”i fokus”, en extra trygghet för våra nynoterade bolag. Mer mediabevakning och analys för alla våra bolag. Snart lanserar vi vår lösning på den danska marknaden och i höst presenterar vi två nya segment – ett för bolag på väg till notering och ett för våra större bolag. Vår ambition är att ta ännu fler steg.

  Spotlight Stockmarket presenteras av Mats Ekberg.

  ROOTFRUIT SCANDINAVIA utvecklar, tillverkar och säljer premiumchips. Chipsen tillverkas av närodlade potatis och rotfrukter och med svensk rapsolja. Bolaget säljer chipsen under två varumärken: Rootfruit och Gårdschips. Försäljning sker i Sverige, Norge och Danmark. Rootfruit Scandinavia presenteras av VD Thomas Lindström. Läs mera på "www.rootfruit.se"

   

  JETTY . Jetty ska vara branschstandard för planering, kommunikation och genomförande av evenemang. Jetty ska bli det ledande stödet för evenemangsindustrin. För livemusik, sport, företagsevent, mässor, konferenser, kongresser och överallt annars där komplex och snabbrörlig verksamhet bedrivs. Jetty kommer att noteras i oktober. Jetty presenteras av VD Dan Sonesson.Läs mer på "www.jetty.se".

   

  ENRAD Enrad är ett svenskt företag som har utvecklat en ny, patenterad teknik, som sänker energiförbrukningen för kyl- och värmesystem. Bolagets kyl- och värmepumpsystem är modulbaserade. Kylsystemen används i livsmedelsbutiker och livsmedelsindustrin och värmepumpsystemen har installerats hos bygg och fastighetsbolag. Enrad presenteras av VD Andreas Bäckäng. Läs mer på "www.enrad.se".

  wysiwyg_image

  VD Thomas Lindström Rootfruit Scandinavia

  wysiwyg_image

  VD Andreas Bäckäng Enrad

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.