Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AKTIEKVÄLL MED GARO

  AKTIEKVÄLL MED GARO

  GARO är ett företag som under eget varumärke utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden.
  Laddstolpar för elbilar är en starkt växande segment.

  wysiwyg_image

  GARO utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden

  GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsätter cirka 796 Mkr och har cirka 376 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

  Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".

  Bolaget har utvecklats från ett lokalt och produktionsorienterat företag till en utvecklingsdriven och marknadsorienterad aktör med ledande position inom sina respektive produktområden Elinstallation, Projekt, Tillfällig el och Ladd.

  GAROs huvudsakliga kundgrupp är elgrossister men Bolaget har även goda relationer med slutkunderna som utgörs av elinstallatörer, OEM-tillverkare och industriföretag.

  GARO presenteras av VD Carl-Johan Dalin.

  Frågestund, kaffepaus och utlottning.

  Läs mera på "www.garo.se"

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.