Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Götenehus Group AB och Bergman & Beving AB

  wysiwyg_image

  En verklig kursraket besöker oss denna kväll. Götenehus Group  har sedan slutet av 2016 stigit med 130 procent. Under kvällen får vi information om vad som ligger bakom denna framgång och förhoppningsvis kan vi dra slutsatser om den positiva utvecklingen kommer fortsätta.

  Götenehus Group AB är moderbolag till Götenehus AB som är en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består vidare av dotterbolagen Götenehus Entreprenad AB, Forshem Fastighets AB och Götene Träindustri AB. Götenehus finns på First North. Koncernen presenteras av VD Claes Hansson.

  wysiwyg_image

  Presentation av Bergman & Beving görs av IR Chef Magnus Billfalk.

  Bergman & Beving äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg - främst i Norden, Baltikum och Polen. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har i dag 15 varumärken, ca 1000 anställda och en omsättning på ca 3,8 miljarder kronor. Bergman & Beving är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Läs mer på hemsidan: www.bergmanbeving.com.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.