Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Günther Mårder, VD Företagarna och Spiltan Fonder AB, Scandic Star Hotel Sollentuna

  Stockholm Norrort välkomnar ALLA medlemmar i Aktiespararna till en spännande Aktiekväll med boklotteri. Vi bjuder på fika. Kvällen gästas av Företagarna med VD Günther Mårder samt Spiltan Fonders marknadschef Niklas Larsson och förvaltare Erika Madebrink

   

  Günther Mårder kommer att fokusera på rubriken "Hur skall man navigera på börsen och i företagandet när svensk ekonomi krymper mest i Europa?

  wysiwyg_image

  Günther är VD på Företagarna sedan 2015. Innan dess var han sparekonom på Nordnet Bank och dessförinnan VD på Aktiespararna samt förbundsordförande på Unga Aktiesparare. Günther är styrelseledamot i bl.a. Spotlight Group och RaySearch Laborations AB. Han investerar både i noterade och i onoterade bolag.

  Företagarnas lokalorganisation i Sollentuna kommer att presenteras under kvällen av Sollentuna-styrelsen. 

   

  Spiltan Fonder presenteras av marknadsansvarig Niklas Larsson samt Erika Madebrink som är en av två förvaltare på den nya fonden Spiltan Realinvest Global, som investerar i bolag inom Infrastruktur, fastigheter samt skogsbolag över hela världen.

  wysiwyg_image

  Spiltan Fonder startades 2002 med tio kunder som tillsammans placerade 10 miljoner kronor i två fonder. Drivkraften bakom att starta ett nytt fondbolag var viljan att ge Sveriges fondsparare ett alternativ till de fondbolag som fanns på den tiden. Alla våra fonder förvaltas enligt vår investeringsfilosofi som baseras på fundamental analys och vikten av att verkligen förstå de bolag vi investerar i, Fondbolaget förvaltar idag nio fonder, varav sex är aktiefonder, där fyra aktivt förvaltade Sverigefonder och två passivt förvaltade fonder med inriktning på investmentbolag. Dessutom förvaltar vi två sstycken företagsobligationsfonder och slutligen en fond-i-fond.

  AGENDA 

  17.45 Inregistrering och lottsedel

  18.00 Inledning

  18.10 Presentartion av Företagarna och Gunther Mårder

  19.00 Fikapaus (vi bjuder på fika/smörgås)

  19.20 Presentation av Spiltan Fonder, Niklas Larsson och Erika Madebrink

  20.10 Tid för sammanfattning och avaslutande frågor

  20.20 Vinstdragning bokLotteri

  20.30 Avslutning