Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Industrivärden, Zordix och Lannebo Fonder

  Anrika investmentbolaget Industrivärden, spelutvecklaren Zordix och välkända fondbolaget Lannebo Fonder kommer till vår aktiekväll i november. Tre företag med olika strategier för att skapa avkastning. Anmäl dig nu till en intressant aktiekväll!

  wysiwyg_image

  INDUSTRIVÄRDEN

  Anrika Industrivärden har alltsedan bolaget bildades 1944 varit en central ägare och utvecklare i svenskt näringsliv. Investmentbolaget är sedan lång tid tillbaka en stor och aktiv ägare i Handelsbanken, Sandvik, Volvo, Essity, Skanska, Ericsson, SCA och SSAB. Industrivärden har givit en totalavkastning som är bättre än SIXRX på både 10, 5 och 3 års sikt. Affärsidén är att bedriva långsiktigt värdeskapande genom aktivt ägande och totalavkastningen skall över tiden vara högre än genomsnittet för Stockholmsbörsen. Industrivärden presenteras av kommunikations- och hållbarhetschef Sverker Sivall.

  wysiwyg_image

  ZORDIX AB

  Vad har börsnoteringen betytt för Umeå-företaget Zordix och vad har hänt sedan börsnoteringen? Zordix VD Matti Larsson ger en uppdatering om utvecklingen för den snabbväxande spelutvecklaren Zordix. Zordix är nominerade till Årets marknadsförare vid Umegalan och släpper inom kort sin rapport för det tredje kvartalet. Läs Ola Öhmans tankar om Zordix och andra bolag i VK:s Affärsliv! 

  wysiwyg_image

  LANNEBO FONDER

  De flesta av oss känner nog till Lannebo Fonder som förvaltar ca 78 miljarder kronor i 18 fonder och har kontor i Stockholm och Köpenhamn. Nu får vi möjlighet att lära känna dem lite bättre. Lannebo är ett oberoende fondbolag som förvaltar aktiefonder, räntefonder och blandfonder inom områden där man har hög förvaltarkompetens. Bolaget bedriver aktiv förvaltning med fokus på långsiktighet, riskmedvetenhet och självständighet och vill skapa så bra avkastning som möjligt till rimlig risk. Lannebo blev utsedda till Bästa Aktieförvaltare Sverige 2019 av Morningstar. I dagarna lanseras en ny global teknikfond, Lannebo Teknik Småbolag och både Lannebo Småbolag och Lannebo Teknik har givit mer än 30% avkastning vid utgången av oktober månad. Lannebo Fonder presenteras av Försäljnings- och marknadschef Daniel Sundqvist.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.