Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Instalco och Samhällsbyggnadsbolaget (SBB)

  Instalco AB Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri. Vi utför installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Instalco består av en sammanhållen grupp av företag med stark lokal förankring, specialiserad kunskap och med lång erfarenhet i branschen.
  Vi samverkar mellan våra bolag och mellan teknikområden för att kunna ge attraktiva helhetslösningar för kunden. Ledorden för Instalco är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer.
  Instalco omsätter 5,7 miljarder och har 3 100 medarbetare i ett 70-tal bolag i Norden. Fredrik Trahn, kommunikations- och IR-chef Instalco kommer att presentera bolaget. 

  SBB är ett fastighetsbolag  som har en affärsmodell som bygger på fastighetsförvaltning med trygga kassaflöden från social infrastruktur som kompletteras av tre intäktsgenererande value-add-strategier: Projekt- och fastighetsutveckling, renovering, om- och tillbyggnad samt fastighetstransaktioner. Med affärsmodellen skapar SBB långsiktiga och hållbara aktieägarvärden genom en hög riskjusterad årlig avkastning. SBB presenteras av vice VD Krister Karlsson ansvarig för fastighetsutveckling. 

  Länk till aktieträffen kommer att läggas ut här, den kommer att sändas på Teams. Digitalt deltagande ska inte anmälas i förväg, du är välkommen utan anmälan. 

  Ange din mejladress vid anmälan för att få information om ändrad lokal, digitalt etc. OBS!!! Tiden är ändrad, vi börjar kl.18.30.

  Teams-länk till sändningen digitalt: https://bit.ly/3CtBBK2