Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Latour och Länsförsäkringar

  Välkommen till Aktiekväll med Latour och Länsförsäkringar

  wysiwyg_image

  I kväll får vi besök av Anders Mörck, Ekonomi- och finansdirektör, på Latour. 

  Latour är ett blandat investmentbolag som investerar långsiktigt i sunda företag med egna produkter som möter växande internationell efterfrågan. Verksamheten bedrivs i huvudsak i två grenar, en helägd industrirörelse samt en portfölj av tio börsnoterade innehav där Latour är huvudägare eller en av huvudägarna. Utöver de två huvudsakliga verksamhetsgrenarna innehar Latour även ett antal delägda onoterade verksamheter med goda framtidsutsikter.
  * Börsportfölj. Portföljen omfattar Assa Abloy, Securitas, Sweco, Fagerhult, HMS Networks, Loomis, Nederman, Nobia, Tomra, Troax och Alimak Group
  * Industri- och handelsrörelse: Helägd industri- och handelsrörelse bestående av ett sjuttiotal bolag organiserade i fem affärsområden: Hultafors Group, Latour Industries, Nord-Lock och Swegon.

  VD: Jan Svensson Ordförande: Olle Nordström Webbplats: www.latour.se Börsvärde: 65 903.52 miljoner Nästa rapport: 2018-11-06 Lista: Large cap Bransch: Finans

  Likaså besöker oss Stefan Zacheja, Chef Liv & Kapitalgruppen på Länsförsäkringar Halland och Christian Nordin, Kapitalrådgivare / Företagsrådgivare Liv & Pension Länsförsäkringar Bank Halland.

  Länsförsäkringar Halland är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Är du kund hos Länsförsäkringar Halland är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Efter avsättning till nödvändiga investeringar och en långsiktig ekonomisk uthållighet, återgår överskottet till kunderna i form av lägre premier, förmånskundsrabatt eller återbäring.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.