Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med New Wave Group och Gapwaves

  wysiwyg_image

  New Wave Group

  New Wave Group skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. Det största marknaderna är Sverige och USA. Verksamheten är indelad i följande områden:

  •  Företag: Profilkläder, yrkesskläder och presentreklam.

  •  Sport och Fritid: Försäljning av sportprodukter under egna och licensierade varumärken bl.a Craft, Seger, Cutter & Buck.

  •  Gåvor och Heminredning: Försäljning av produkter under varumärken bl.a Orrefors, Kosta Boda och Sagaform.

                Företaget presenteras av Lars Jönsson, CFO.

   

   

   

  wysiwyg_image

  Gapwaves

  Gapwaves har sitt ursprung i forskning vid Chalmers Tekniska Högskola och grundades 2011 som ett spin-off bolag från Per-Simon Kildals forskningsverksamhet. Gapwaves designar och säljer vågledare och antennprodukter baserat på den patenterade gap-vågledarteknologin. Teknologin utgörs av en teknikplattform för antenner och millimetervågor. Gapwaves teknologi möjliggör låga energiförluster och hög designflexibilitet samtidigt som produktionskostnaden är låg då den unika designen möjliggör volymproduktion. 

  Gapwaves affärside är att utveckla och sälja antennprodukter inom de tre affärsområdena Telekom, Automotive och Mobiltelefoni. Bolagets ena huvudmarknad är Telekom och de kommande mobila nätverken för 5G som kommer att kräva effektivare antenner för att möjliggöra hög täckning och låg energikonsumtion. Det andra huvudområdet är marknaden för radar i bilar och andra fordon. Genom Gapwaves teknologi kan dagens bilradar utvecklas för att ge längre räckvidd och bredare synfält vilket är en viktig del i utvecklingen av aktiva säkerhetssystem för fordon. 

  Gapwaves är sedan 2016 noterat på Nasdaq First North och har idag över 5 000 enskilda aktieägare. Bolaget bedriver sin verksamhet i Göteborg och sysselsätter 25 personer. 

  Företaget presenteras av Per Andersson, CFO

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.