Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Saab och Hansa Medical.

  Församlingsgården i Avesta den 8 nov. med start kl. 19:00

  Saab presenteras av IR-ansvarige Karl Förander.

  Hansa Medical presenteras av Vice President-IR Emanuel Björne

  Vi avslutar kvällen med Södra Dalarnas årsmöte

   

  De flesta av oss känner säkert redan till att Saab år ett världsledande högteknologiskt företag med inriktning på försvarsindustri, civil säkerhet och luftfart. Den produkt som varit mest omtalad den senaste tiden är väl JAS 39 Gripen, som varit aktuellt för flera olika länders flygvapen och företaget ser även positivt på framtiden.

  Produktsortimentet är emellertid betydligt mer omfattande än så. Någon närmare genomgång av Saabs produktutbud görs inte här. Vi får avvakta Karl Föranders presentation vid aktieträffen.

   

  Hansa Medical är ett företag som enligt sin verksamhetsbeskrivning skall; Bedriva forskning, utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av medicinska, kemiska och biotekniska produkter.

  ”Bolaget har skapat en spännande och unik teknologiplattform baserad på IgG-modulerande enzymer för transplantationsrelaterade indikationer och akuta autoimmuna sjukdomar”- Ett citat från VD-ord i senaste kvartalsrapporten. Det kan vara svårt för en lekman att förstå vad detta egentligen betyder, men Emanuel kommer säkert att reda ut begreppen.

  Hansa Medical har haft en ganska gynnsam utvecklig på börsen under senare år. Företaget är noterat på Stockholmsbörsens mid-cap-lista.

   

  Anmälan senast tisd. 6 nov. med formuläret här på hemsidan eller ring Rolf Qvarfort tel. 0226 613 13 eller 076-111 44 50.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.