Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Skistar

SkiStar - alpin skidåkning. CFO Anders Örnulf presenterar SkiStar med affärsidé att leverera minnesvärda fjällupplevelser.
I pausen bjuds på macka, te kaffe.

wysiwyg_image

SkiStar AB – alpin skidåkning och minnesvärda fjällupplevelser

Vi känner igen SkiStar som ett starkt varumärke med verksamhet på flera populära skidorter som Sälen, Vemdalen och Åre, Trysil och Hemsedal i Norge samt St.Johann i Österrikiska Tyrolen.
SkiStar erbjuder den skidåkande kunden unika och populära koncept och tjänster. På SkiStars destinationer finner kunderna också ett gediget utbud av restauranger/barer, nöjesliv, aktiviteter och service.
SkiStar har högt ställda mål för tillväxt och finansiella resultat och vi får höra CFO Anders Örnulf presentera hur SkiStar ser på den fort­satta utvecklingen.

Mer info om Skistar se: www.skistar.com

Tid och plats: Tisdagen den 15 oktober kl 19:00-21:30 Sparbanken i Enköping samlingssal, VÄSTRA RINGGATAN. 18 Enköping. (Ingång Folktandvården huset)

Anmälan sker i första hand via formuläret till höger senast lördagen den 12 oktober 23:59 . I andra hand via mail frejohan.fj@gmail.com och i tredje hand till Lennart Eriksson tel. 0171-358 99

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.