Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med SVOLDER och Årsmöte avd.130 Staffanstorp

  SVOLDER – ETT FRAMGÅNGSRIKT INVESTMENTBOLAG

   

  Aktiespararna i Staffanstorp har denna afton nöjet att få en presentation av Svolders Vd Ulf Hedlundh.

  Svolders tjugosjätte verksamhetsår har nyligen avslutats och fortsätter att verka på den svenska aktiemarknaden med fokus på publika små och medelstora bolag.

  Verksamhetsåret har tidvis varit turbulent, även om oroshärdar inte varit på de nivåer som tidigare drabbat aktiemarknaderna. Börserna och deras investerare är vana att återhämta sig efter kursfall och i det längre tidsperspektivet skapas nästan alltid värde för välskötta bolags aktieägare. 

  Saxat ur AKTIESPARAREN:

  ”Svolder är en svårslagen investmentfavorit med fokus på små och medelstora företag i Sverige,Troax, XANO och Elanders för att nämna några. Aktien, som närmast kan räknas vid en billig småbolagsfond, har sedan starten för 25 år sedan levererat en genomsnittlig totalavkastning på imponerande 15 procent per år. Bolaget styrs av duktige vd:n Ulf Hedlundh.”

  PRESSTOP

  Vi har nöjet att få ta del av företaget VEG OF LUND  vars Erik Sundqvist CFO samt Anders Hättmark styrelseledamot, kommer att redovisa företaget och dess utveckling inom livsmedelsektorn. Nyemission är på gång och nyteckningar samt börsintroduktion på First North håller på för fullt. Kom och lyssna till vad företaget kan och vill.

  ÅRSMÖTE

  Det är dags att avsluta verksamhetsåret och i med detta håller vi vårt årsmöte denna kväll. 

  Observera! 

  Vi tar tacksamt emot din deltagarbokning senast den 21 januari, detta för att hinna med beställning av förtäring. Vi bjuder på semla och kaffe. Bokning efter detta datum kan förtäringen ej garanteras. Deltagarbokning kan dock göras per telefon till Monica Centervall 0760-46 67 94 eller till Hans Wentzel 0733- 91 51 00 fram till kl.18.00 den 23 januari.

  VÄLKOMNA

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.