Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekväll med Touchtech och AppSpotr

  Välkommen till Aktiekväll med Touchtech AB, med VD Deniz Chaban, och AppSpotr AB, med VD Patric Bottne.

  wysiwyg_image

  Touchtech är ett innovativt svenskt bolag som tillhandahåller helhetslösningar till detaljhandeln för att digitalisera butiksupplevelsen och öka försäljningen i butik. Bolaget utvecklar och säljer två produkter: Touchtech Lima och Touchtech Vendo, så båda består av interaktiv mjukvara som installeras på större touchskärmar och används i fysiska miljöer som butiker, showrooms och mässor.

  Bolaget produkter ryms inom det begrepp som benämns ”Endless-Aisle”, vilket kan översättas till ”oändlig hylla” på svenska. Begreppet syftar på att via en touchskärm kunna presentera oändligt med information om exempelvis produkter. Touchtech har varit verksamma sedan 2008 och har erhållit ett flertal större kunder däribland Volvo Cars, Mercedes, Eton, MQ och Cervera.

  https://www.touchtech.com/

  wysiwyg_image

  App Spotr AB är ett svenskt mjukvaruföretag som erbjuder en molnbaserad plattform för utveckling av appar. Plattformen gör det möjligt för företag, organisationer och privatpersoner att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utveckla appar i stor volym och publicera dessa på AppStore och Google Play. Den senaste versionen av plattformen lanserades i augusti 2015 och har på drygt ett år erhållit cirka 150 000 registrerade användare.

  Bolaget står för en billig, konsumentvänlig och tidssparande apputvecklingsplattform. Till skillnad från andra lösningar på marknaden så är den tillgänglig för mindre företag utan programmeringskunskap. AppSpotr är väldigt användarvänligt för alla.

  https://www.appspotr.com/sv/

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.