Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AKTIEKVÄLL MED VERISEC

  AKTIETRÄFF MED VERISEC.
  Verisec AB är ett bolag i framkant av digital säkerhet och skapar lösningar för att göra system säkra och lättillgängliga. Bolaget tillhandahåller ett brett utbud av produkter inom sina två fokusområden: Digitala identiteter.

  wysiwyg_image Samverkansgruppen CESAM-H väljer Freja eID+

  IT-säkerhetsföretaget Verisecs samarbete med partnern Svensk e-identitet har resulterat i att gruppen CESAM-H (central samverkan i H-län), bestående av sju av Region Kalmar läns kommuner, har valt att lägga till Freja eID+ som ID-metod för åtkomst till respektive kommuns tjänster.

  Samverkansgruppen CESAM-H har i uppdrag att skapa smidiga digitala lösningar för invånare i sju av Kalmar läns kommuner. För närvarande är det Kalmar, Hultsfred, Oskarshamn, Mönsterås, Nybro, och Högsby kommun. Tingsryd kommer inom en snar framtid att bli den sjunde kommunen i gruppen. Den gemensamma e-tjänsteplattformen ska förenkla för invånare och företag att nyttja kommunal service. Användare kommer alltså att kunna logga in med Freja eID+ på respektive kommuns webbplats under tjänsten som kallas ”Mina Sidor”, där man bland annat kan få hjälp med ansökningar, föra dialog med tjänstemän eller få status för pågående ärenden.

  Johan Henrikson, VD Verisec kommenterar:
  ”Digitalisering handlar i grunden om verksamhetsutveckling med digitala förtecken. I detta arbete är identiteten en grundläggande komponent för att lyckas. Freja eID+ gör det enkelt för kommuner att uppfylla såväl formella krav som verksamhetens krav på funktionalitet som stödjer den digitala strategin.”

  wysiwyg_image

  VD Johan Henriksson

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.