Bli medlem
Bli medlem

Du är här

AKTIEKVÄLL MED VITEC

  AKTIEKVÄLL MED VITEC
  Vitec Software Group är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem till den nordiska marknaden. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Finland, Danmark. Bland kunderna finns bygg-& fastighetsbolag, energibolag, banker.

  wysiwyg_image

  AKTIEKVÄLL MED VITEC SOFTWARE GROUP

  VITEC är ett nordiskt programvarubolag.

  VITEC utvecklar verksamhetskritiska programvaror för specifika branschers unika behov - Vertical Market Software.

  Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, energibolag, banker och försäkringsbolag, hälsoföretag, bildelshandlare samt tidningsföretag. 

  Företaget grundades 1985 som ett avknoppningsbolag från Umeå universitet.

  Idag har koncernen 600 medarbetare runt om i Norden och omsatte 855 Mkr år 2017.

  Huvudkontoret och större delen av koncernledningen finns i Umeå.

  VITEC är noterat på Nasdaq Stockholm

  VITEC presenteras av IR-officer Patrik Fransson.

  Efter företagspresentationen gör Mikael Georgsson en kort pitch om en av VITECs tjänster som utvecklats av Affärsområder Bygg och Fastighet i Kalmar och berättar lite lokal VITEC historia.

  Frågestund, kaffepaus och utlottning.

  Läs mera om VITEC på "www.vitec.se"

  wysiwyg_image

  Chef Affärsutveckling Mikael Georgsson VITEC

  Om Boplats Sverige
  Boplats Sverige är en marknadsplats på webben där bostadssökande kan leta efter lediga hyreslägenheter. Det går att se lediga lägenheter, prenumerera på utbudet, överblicka vad som byggs i området samt se vilka hyresvärdar som äger vilka fastigheter, även om det inte finns något ledigt i den just nu. Tjänsten är reklam- och kostnadsfri för den som letar bostad. Det Boplats Sverige vill erbjuda är helt enkelt ett enklare sätt att leta hyresrätt.

   Sidan ägs av Vitec Förvaltningssystem AB som utvecklar sidan i nära samarbete med en engagerad referensgrupp av hyresvärdar. Idag är 20% av Sveriges hyreslägenheter anslutna till Boplats Sverige.

  Min Bostadsprofil
  Med hjälp av gratistjänsten Min Bostadsprofil kan den bostadssökande skapa sin egen profil och på ett enkelt sätt uppdatera sitt kundkort hos flera hyresvärdar i ett och samma moment. Inloggning sker med Freja eID eller Bank ID, och den bostadssökande registrerar sina uppgifter samt får möjlighet att ladda upp dokument som lönespecifikationer, arbetsgivarintyg, ta en egen upplysning mm. Att allt sköts digitalt underlättar uthyrnings- och tilldelningsprocessen för hyresvärden, men gör det också enklare för den bostadssökande att leta lägenhet.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.