Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Göteborg 2 mars

  wysiwyg_image

  Våra evenemang gör skillnad i ditt sparande! Aktiekvällen Göteborg syftar till att skapa en mötesplats mellan investerare och inbjudna börsbolag. Under kvällen får du möjlighet att lyssna till bolagen och ställa dina frågor till representanterna på plats. Målet för kvällen är att ge dig underlag för en potentiell eller fortsatt investering. Vi filmar evenemanget och publicerar dagen efter på vår youtube-kanal samt på aktiespararna.se

  Program för kvällen

  16:30 Dörrarna öppnas

  16:50 Välkommen till Aktiekvällen

  17:00 Coor är en ledande facility management-leverantör i Norden, inriktad främst mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM). Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster avseende utveckling av kundernas serviceverksamhet. Coor skapar värde genom att utföra, leda, utveckla och effektivisera kundernas serviceverksamheter så att de över tid stödjer kundernas kärnverksamhet optimalt. Det kan bl a handla om fastighetsservice, lokalvård, restaurang samt post- och receptionstjänster. 
  CFO Klas Elmberg

  17:30 Adventure Box gör det enkelt, och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris, Sevilla och Malta.
  CEO Christopher Kingdon

  18:00 Finepart Sweden utvecklar och tillverkar och säljer premiummaskiner, Finecut®, som används inom ultraprecisionstillverkning. Finecutmaskinen använder en mikroslipande vattenstråle för borrning, skärning, fräsning och svarvning. Tillverkningsmetoden är en kall process vilken därmed inte påverkar materialets egenskaper eller struktur. Processen kan användas för praktiskt taget alla material och är särskilt lämpad för avancerade material såsom känsliga legeringar, material med hög hållfasthet, keramer och olika kombinationer av material.
  CEO Lars Darvall, CTO och grundare Christian Öjmertz

  18:30 QuiaPEG Pharmaceuticals är ett utvecklingsbolag för läkemedel baserat på en patenterad s.k. drug delivery-plattform, Uni-Qleaver®. Bolaget utvecklar förbättrade och patenterbara former av läkemedel under utveckling eller som redan godkänts av läkemedelsmyndigheter. Dessa förfinade och bättre former av läkemedel bygger på bolagets unika och patenterade teknologiplattform.
  CEO Marcus Bosson

  19:00 Paus med mat och dryck

  19:30 Saniona fokuserar på forskning och utveckling av läkemedel för behandling av sällsynta sjukdomar i centrala nervsystemet. Saniona har för avsikt att i egen regi utveckla och kommersialisera behandlingar av sällsynta indikationer såsom Prader-Willis syndrom och hypotalamisk fetma. Bolaget har för närvarande tre egenutvecklade program under klinisk utveckling och fyra kliniska utvecklingsprogram i samarbete. Sanionas plattform för läkemedelsupptäckt är inriktad på jonkanalsforskning och bolaget har en bred portfölj av program i ett tidigt skede. Sanionas samarbetspartners är bland andra Boehringer Ingelheim GmbH, Productos Medix, S.A de S.V och Cadent Therapeutics.
  CEO Rami Levin (presentation på engelska)

  20:00 OrganoClick är ett svenskt miljöteknikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför funktionella material och kemitekniska produkter baserade på miljövänlig fiberkemi. Exempel på produkter som OrganoClick marknadsför är den vattenavvisande textilbehandlingen OrganoTex®, biokompositen OrganoComp®, ytbehandlings- och underhållsprodukter för villa- och fastighetsägare under varumärket BIOkleen®, biobaserade bindemedel för nonwovenmaterial under varumärket OC-BioBinderTM och det flam- och rötskyddade virket OrganoWood®.
  CEO Mårten Hellberg

  20:30 New Wave Group är en internationell tillväxtkoncern som designar, köper och utvecklar varumärken inom profil, sport och heminredning.
  CFO Lars Jönsson

  21:00 Avslutning
   

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.