Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Göteborg 23 januari

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Aktiekvällen Göteborg den 23 januari 2018. Evenemanget är en unik chans att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiekvällen Göteborg är inte websänt, du behöver vara på plats för att uppleva evenemanget.

  Vi öppnar upp portarna på Elite Park Avenue kl. 17:00. Under kvällen kommer vi lyssna till flera aktuella bolagspresentationer under ledning av vår moderator Andreas Johansson. Som besökare har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagens representanter på plats.

  17:20 Välkommen till Aktiekvällen

  17:30 OptiMobile gör via sin teknologi och lösning det möjligt för telefonoperatörer att leverera innovativa och högkvalitativa telefonitjänster som kombinerar traditionell mobiltelefoni med telefoni över internet. OptiMobiles lösningar bygger på 15 års erfarenhet och produktutveckling. Vi får lyssna till vd Lars Rutegård

  18:00 Serstech tillverkar och säljer en skanner som känner av narkotika och explosiva ämnen. Dessutom en molntjänst som kopplar ihop de handhållna skannrarna. Under kvällen får vi lyssna till bolagets nya vd Stefan Sandor.

  18:30 Minesto är ett svenskt miljöteknikföretag inom marin energi med missionen att minimera det globala koldioxidavtrycket från energisektorn genom att möjliggöra kommersiell elproduktion ur havet. Minestos prisbelönta och patenterade produkt, Deep Green, är det enda verifierade marina kraftverket som på ett kostnadseffektivt sätt kan utvinna förnybar energi från långsamma havs- och tidvattenströmmar. CFO Fredrik Ahlström kommer att berätta mer om bolaget och produkten.

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 Smoltek utvecklar, validerar och erbjuder halvledarindustrin kolbaserade nanostrukturer som förbättrar prestanda, möjliggör fler funktioner och förlänger livstiden hos nuvarande tillverkningsprocesser. Bolaget är akutella för en kommande notering. vd Anders Johansson presenterar bolaget.

  20:00 Fastator är ett investmentbolag specialiserat mot fastighetssektorn. Affärsidén är att investera i entreprenörsdrivna fastighetsrelaterade bolag. Vi får lyssna till vd Joachim Kuylenstierna.

  20:30 Investera i Västsveriges framtid!
  GOKAP är ett nystartat investmentbolag som ska investera i nya innovativa företag i regionen. Det startades nyligen av GU Ventures, Göteborg Corporate Finance och en grupp av entreprenörer, investerare, aktiesparare och andra sakkunniga. Under kvällen kommer vi att intervjua några av initiativtagarna till investmentbolaget om riskkapitalmarknaden i Västsverige och bakgrunden till investmentbolaget. 

  20:45 Avslutning

  Under kvällen kommer det även bjudas på lättare förtäring och dryck i samband med vårt mingel. Under minglet har du också möjlighet att ställa dina frågor till de medverkande bolagen.

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.