Du är här

Aktiekvällen Göteborg 25 oktober

  wysiwyg_image

  Våra evenemang gör skillnad i ditt sparande! Aktiekvällen Göteborg syftar till att skapa en mötesplats mellan investerare och inbjudna börsbolag. Under kvällen får du möjlighet att lyssna till bolagen och ställa dina frågor till representanterna på plats. Målet för kvällen är att ge dig underlag för en potentiell eller fortsatt investering. Aktiekvällen websänds inte utan är en unik upplevelse för besökarna på plats! Varmt välkommen med din bokning via formuläret till höger.

  Programmet för kvällen
  17:00Registreringen öppnar
  17:20Välkommen till AktiekvällenLars Håkanson, Aktiespararna
  17:30Kopy Goldfields är ett svenskt prospekteringsbolag inom guldindustrinCFO Tim Carlsson
  18:00Peckas Naturodlingar odlar i slutet kretslopp där tomat- och fiskodling stöttar varandraVD Hugo Wikström
  18:30Nanexa är ett nanoteknikföretag med fokus på Life ScienceVD David Westberg
  19:00Paus med förtäring
  19:30Dalsspira mejeri invigde i juni 2016 sitt nya mejeri i Färgelanda. De levererar nu komjölk till större delen av alla livsmedelsbutiker i Bohuslän och Dalsland. Dalsspira mejeris affärsidé är att erbjuda lokalproducerade get- och komjölksprodukter med god smak och unika egenskaper. Med Dalsspiras produkter kan alla konsumenter göra ett val som känns bra i magen. Dalsspira mejeri värnar om djur, människor och landskap.Bolaget är noterat på AktieTorget och genomför nu en nyemission.VD Malin Jakobsson
  20:00IVISYS erbjuder visionsbaserade kvalitetssäkringslösningar till industrin, som ersätter manuell och mekanisk kvalitetskontroll. IVISYS unika patenterade lösningar gör det möjligt att genomföra komplexa kontroller och samtidigt bevara existerande produktionsflöde opåverkat av kvalitetskontrollen. Till skillnad från existerande lösningar ger IVISYS lösningar möjlighet för komplexa ytkontroller, kontrollmätningar på micronivå och kontrollera multipla komponenter i en och samma process. Lösningarna baserar sig på IVISYS patenterade bildbehandlingsprocess som skiljer sig väsentligt från gängse processer i användning av visionsystem idag. IVISYS kan nyttja kameror med hög upplösnings i sin process och ändå behandla bildinformation fortare än sina konkurrenter. Lösningarna som erbjuds har i genomsnitt en återbetalningstid på 6 månader för kunderna som idag nyttjar mekanisk eller manuell kontroll. IVISYS är noterat på First North och genomför nu en nyemission.VD Jakob Kesje
  20:30Touchtech är ett innovativt svenskt bolag som tillhandahåller helhetslösningar till detaljhandeln för att digitalisera butiksupplevelsen och öka försäljningen i butik. Bolaget utvecklar och säljer två produkter: Touchtech Lima och Touchtech Vendo, så båda består av interaktiv mjukvara som installeras på större touchskärmar och används i fysiska miljöer som butiker, showrooms och mässor. Bolaget produkter ryms inom det begrepp som benämns ”Endless-Aisle”, vilket kan översättas till ”oändlig hylla” på svenska. Begreppet syftar på att via en touchskärm kunna presentera oändligt med information om exempelvis produkter.VD Deniz Chaban

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.