Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Göteborg i samarbete med Erik Penser Bank

  wysiwyg_image

  Välkommen till höstens första aktiekväll som arrangeras i samarbete med Erik Penser Bank – en privatägd bank som erbjuder ett brett urval av finansiella tjänster till privata och institutionella investerare. Vi fokuserar på att skapa värde åt våra kunder. Under Aktiekvällen får du lyssna till fyra investeringscase, tre av dessa har huvudkontor i Göteborg. Varje bolag kommer att presentera i 20 minuter och därefter följer en moderatorledd frågestund på 10 minuter. Vid frågestunden har du möjlighet att göra din röst hörd, genom att ställa frågor till bolagen. I pausen bjuds det på lättare förtäring och då finns även möjlighet att mingla med de medverkande bolagen.

  Programmet för kvällen

  17:00 Vi öppnar registreringen

  17:20 Välkommen till Aktiekvällen, presentation av kvällen

  17:30 Insplorion är ett svenskt företag som utvecklar och säljer sin egen teknik NanoPlasmonic Sensing (NPS) inom två affärsområden- Instrument och Sensorsystem. Inom Instrument säljer företaget instrument till forskare inom materialvetenskap och life science. Sensorsystem utvecklar sensorer för specifika applikationer som batteri- och luftkvalitetsövervakning.

  18:00 I-Tech är ett biotech-bolag som har utvecklat och säljer produkten Selektope®, en aktiv substans som motverkar marin påväxt på ytor som fartyg och båtskrov men också andra marina installationer. Genom att öka motståndskraften mot påväxt i marina färgsystem (sk. Antifouling coatings) minskar bränsle och underhållskostnaden. I-Tech har erhållit nödvändiga regulatoriska godkännanden för Selektope och har flera världens största tillverkare av marin färg som kunder. 

  18:30 Transtema Group är ett kunskapsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom infrastruktur för data- och telekommunikation. Transtema arbetar med planering, utbyggnad och drift av bredbandsnät innehållande optofiber, radio och fastighetsnät. Transtemas kunder består av teleoperatörer, stadsnät, kommuner, kraftbolag samt större företag som har behov av professionell infrastruktur för bredbandskommunikation.

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 Asarina Pharma är ett svenskt bioteknikföretag, grundat på svensk forskning, som utvecklar sepranolon – världens första dedikerade behandling för PMDS (premenstruell dysforiskt syndrom) och andra menstruationsrelaterade tillstånd.

  20:00 Hansa Medical är ett biopharma-bolag som utvecklar innovativa immunmodulerande enzymer för behandling i samband med transplantation och akuta autoimmuna sjukdomar. Bolagets läkemedelskandidat imlifidase (IdeS), ett enzym som eliminerar IgG-antikroppar, är i sen klinisk utvecklingsfas för behandling av njurtransplantationspatienter, med betydande potential även vid transplantation av andra organ och vävnader samt akuta autoimmuna sjukdomar.

  20:30 Sammanfattning av kvällen

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.