Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Lund 15 november

  wysiwyg_image

  Våra evenemang gör skillnad i ditt sparande! Aktiekvällen Lund syftar till att skapa en mötesplats mellan investerare och inbjudna börsbolag. Under kvällen får du möjlighet att lyssna till bolagen och ställa dina frågor till representanterna på plats. Målet för kvällen är att ge dig underlag för en potentiell eller fortsatt investering. Aktiekvällen websänds inte utan är en unik upplevelse för besökarna på plats! Varmt välkommen med din bokning via formuläret till höger.

  Programmet för kvällen

  15:00 Registreringen öppnar

  15:20 Välkommen till Aktiekvällen

  15:30 Börssnack med Anders Haskel

  16:00 Ecoclime Group växer kraftigt via såväl organisk som förvärvsdriven tillväxt på den globalt snabbast växande energimarknaden för energieffektivisering och erbjuder lönsammare och mer hållbara lösningar för inomhuskomfort, energieffektivisering och fastighetsautomation.
  VD Lennart Olofsson

  16:30 Enzymatica är ett life science-bolag som utvecklar och säljer medicintekniska produkter mot infektionsrelaterade sjukdomar. Produkterna är baserade på en barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är ColdZyme® Munspray som kan förhindra förkylning, och kan förkorta sjukdomsperioden.
  VD Fredrik Lindberg

  17:00 Paus med förfriskningar

  17:30 Med banbrytande teknologi har Acconeer utvecklat en radarsensor som öppnar en ny värld för interaktion. Acconeers mikroradarsensor, med låg strömförbrukning, hög precision, liten storlek och hög robusthet, är en 60 GHz robust och kostnadseffektiv sensor för detektion, avståndsmätning, rörelsedetektering och kamerastödda applikationer med behov av låg strömförbrukning.
  VD Lars Lindell

  18:00 Idogen utvecklar cellterapier för att undvika att biologiska läkemedel, transplanterade organ eller kroppens egen vävnad angrips av patientens immunförsvar. Bolagets längst framskridna projekt IDO 8 syftar till att återställa effekten av läkemedel mot blödarsjuka hos patienter som utvecklat hämmande antikroppar.
  VD Lars Hedbys

  18:30 IRRAS är ett noterat medicintekniskt bolag i kommersiell fas som inriktar sig på utveckling och kommersialisering av innovativa lösningar för hjärnkirurgi. Företagets första produkt IRRAflow® adresserar de komplikationer som är förknippade med nuvarande behandlingsmetoder för intrakraniella blödningar. Detta genom att med en dubbellumenkateter administrera vätskor för sköljning av sjukdomsområdet och samtidigt dränera vätska.
  vVD Fredrik Alpsten

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 Clinical Laserthermia Systems utvecklar och säljer TRANBERG®|Thermal Therapy System tillsammans med specialdesignat sterilt engångsmaterial för säker, skonsam och effektiv behandling av cancertumörer.
  VD Lars-Erik Eriksson

  20:00 FX International bedriver valutaspekulation genom användande av ett datorprogram för algoritmisk handel. Valutahandeln sker till övervägande del med lånat kapital.
  VD Ole Helland

  20:30 SensoDetect belyser genom patenterad utrustning hjärnstammens reaktioner på ljudstimuli i syfte att ge sjukvården tydliga avvikelser och mönster för användning inom främst psykiatrin.
  VD Johan Olson

  21:00 Sammanfattning av dagen

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.