Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiekvällen Lund 25 oktokber

  wysiwyg_image

  Våra evenemang gör skillnad i ditt sparande! Aktiekvällen Lund syftar till att skapa en mötesplats mellan investerare och inbjudna börsbolag. Under kvällen får du möjlighet att lyssna till bolagen och ställa dina frågor till representanterna på plats. Målet för kvällen är att ge dig underlag för en potentiell eller fortsatt investering. Aktiekvällen websänds inte utan är en unik upplevelse för besökarna på plats! Varmt välkommen med din bokning via formuläret till höger.

  Preliminärt program för kvällen:

  17:00 Registreringen öppnar

  17:20 Välkommen till Aktiekvällen

  17:30 Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.
  Sälj- och marknadschef Jenny Ståhlbom, CTO Christian Öjmertz

  18:00 Comintelli är ett svenskt mjukvaruföretag som utvecklar och licensierar en molnbaserad tjänst för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day®. Den prisbelönta mjukvaran automatiserar insamling, bearbetning, analys och distribution av omvärldsinformation och kortar kundernas ”tid till insikt”. Bolaget grundades 1999 som en spin-off från Ericsson och har bland annart AkzoNobel, Essity, Dow, DSM, Monsanto, SCA, Telia och Tetra Pak som kunder.
  VD Jesper Martell

  18:30 Beyond Frames är ett svenskt spelbolag med målsättning att skapa unika och uppslukande spelupplevelser som baseras på den senaste teknologin inom Virtual Reality och Augmented Reality. Bolagets första speltitel, Wands, erhöll utmärkelsen "Best VR Game" 2016 av International Mobile Gaming Awards. 
  VD Johan Larsson, Ordförande Ricky Helgesson

  19:00 Paus med förtäring

  19:30 Kopy Goldfields, noterat på NASDAQ First North i Stockholm, är ett guldprospekteringsföretag med verksamhet i östra Ryssland. Bolaget innehar 14 licenser för både guldprospektering och produktion som täcker 2 159 km2. Kopy Goldfields strategi är att skapa värde genom att identifiera och förvärva guldprojekt med stor potential, samt prospektera och undersöka dem tills de antingen kan säljas kontant eller utvecklas och finansieras i samarbete med en partner.
  CFO Tim Carlsson

  20:00 PharmaLundensis affärsidé är att utveckla nya läkemedel mot lungsjukdomarna KOL och kronisk bronkit. Vidare utvecklar Bolaget EcoFilter som är ett system för att eliminera utsläpp av läkemedel och antibiotikaresistenta bakterier från sjukhusens avloppssystem. 
  VD Staffan Skogvall

  20:30 Cortus Energys har en teknik som kan ersätta industrins fossila energibehöv med förnybar energi. Företaget har utvecklat förgasningsprocessen WoodRoll som förgasar biomassa och producerar en energigas med högt näringsvärde. Denna gas är lämplig för industriellt bruk.
  VD Rolf Ljunggren

  21:00 Avslutning

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.